Penguen Ve Tüm Karikatür Merkezi Karikatürlerini Takip Et

 

Erdil Yaşaroğlu denildiği zaman ilk akıllara karikatür ve komikaze ve penguen dergileri gelmektedir. İnternet ortamında pek çok sosyal ağlarda günde binlerce karikatür paylaşılmaktadır. Bu paylaşımların başında gelen ve gülümseten kareler ile her gün farklı karelerle karşımıza çıkmaktadır. Hangi hormon harekete geçiyor pek bilinmez.

Karikatür çizimi aslında bir sanattır. Eskiden gazete köşelerinde veya dergilerde gördüğümüz bir kaç kareden ibaret olarak görülmekteydi. İlk zamanlarda siyah beyaz olarak karşımıza çıktığını neredeyse hepimiz bilmekteyiz. Zamanla penguen firmasından ayrılan ve kendi grubunu kurarak gün geçtikçe pek çok yol katederek insanların beğenisini üstüne toplamayı başardılar.

Komik karikatürler arasında fırat baadin gibi pek çok kahraman bulunmaktadır. Bunlar günlük yaşantıdan alınan karelerdir. Bu karelerde önemli olan resim çizimi değil konusudur. İlk olarak karikatüristler konuyu bularak daha sonra çizimlere başlamaktadır. Bir karikatür için neredeyse günün tüm saatlerini vermeleri gerekebilir. Konuyu bulmak önemli değil nasıl değişiklikler ve hayattan kareleri insanlara yansıtarak yüzünde tebessüm oluşturmasını sağlamaktır.

Hayata dair ne varsa her şeyi daha sıcak daha içselleştirilmiş hali karşımıza çıkmaktadır. bakmaya başlıyor. Fırat karikatürleri aslında insana insan hatırlatarak, eksik olan yönlerini çıkararak tamamlamasını çalışıyorlar. Günlük hayatta arkadaşlar aileler ve daha pek çok enteresan konuyu bir araya getirmek için okumak vede gezmek gerekebiliyor.

Daha detaylı bilgiler ve karikatürlere ulaşmak için www.karakatir.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki İçerikBaşarı cezalandırılıyor mu?
Sonraki İçerikTubidy müzik indir- tubidy ücretsiz mobil mp3 dinleme keyfi