DÖNMEZ’E CUMHURBAŞKANI HİZMET ŞEREF BELGESİ

dönmez plaket
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde 10 ve 20 yılını doldurmuş delegelere hizmet şeref belgesi ve plaketleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı törende verildi. 1992 – 1996 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2003 – 2009 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmüş ve 2009 yılından bu yana da Meclis Üyesi olan Emin Dönmez, Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketini 14 Temmuz 2014 tarihinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den aldı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den Hizmet Şeref Plaketini Ankara’da düzenlenen iftar programı sonrasında alan Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Emin Dönmez’i yönetim kurulu arkadaşları da ayrıca onurlandırdı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından imzalanarak Emin Dönmez’e verilmek üzere gönderilen Hizmet Şeref Belgesini ise Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Erhan geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen meclis birleşiminde takdim etti. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Emin Dönmez yaptığı açıklamada Oda Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek; “Başta Meclis Başkanımız Sayın Erol Erhan ve Yönetim kurulu Başkanımız Cemal Talay Beyefendiler olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım ile Odamız Üyesi sevgili hemşerilerime teşekkürü bir borç biliyorum. Bu hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi şahsım nezdinde tüm Dörtyol’a verilmiş bir belge ve plakettir” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.