Belen’de etkinlikler sürüyor

belen ramazan1
Belen Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Belen’de Cumartesi ve Pazar geceleri yapılan özel etkinlikler büyük ilgi gördü. Cumartesi gecesi sahne alan Urfa Sıra Gecesi ekibi geç saatlere kadar alanı dolduran binlerce kişiyi türkülere doyurdu.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, sıra gecesi konserinin bir bölümüne katıldı. Pazar gecesi ise bir tiyatro oyunu sergilendi. Son Nefes adlı oyun ilgiyle izlendi ve büyük alkış aldı. Belediye Başkanı Adnan Vurucu, bu arada Belen’in çeşitli mahallelerinde düzenledikleri iftar yemeklerine de katılarak, vatandaşlarla sohbet etme imkanı buluyor.
Belediye tarafından yoksul vatandaşlara da çeşitli gıda maddelerinin dağıtımı sürüyor. Belediye Başkanı Vurucu, Belen de ilk kez tüm halkın katılımıyla böyle organizasyonlar düzenlendiğini belirterek, ‘’Biz halkımızın hizmetkarıyız. Onların memnun olması için gayret ediyoruz. Gelecek yıllarda daha geniş etkinlikler yapacağız.Bu Mübarek ay ilk kez dolu dolu yaşanıyor. Etkinliklerimiz Ramazan’ın son gününe kadar sürecek’’dedi.
belen ramazan3

belen ramazan5

Önceki İçerikÇelik; “İsrail mallarını boykot edelim!”
Sonraki İçerikİstiklal Mahallesi sakinleri Külliye’de iftarda buluştu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.