Alevi Kültür Derneği Vayısoğlu’na konuk oldu

akad ziyaret (1)
İskenderun Alevi ve Kültür Derneği yönetimi, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu nu ziyaret ederek yapmış oldukları desteklerinden dolayı plaket verdi.
Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Borsa Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu yapılan destekten dolayı gerçekleşen ziyaretten memnunluk duyduğunu söyledi. Vayısoğlu, “Bizler birlikte yaşıyoruz, birlikte öleceğiz. Burada elimizden gelen ne varsa her zaman yapma durumundayız. Borsa da bu konuda gerçekten memleketimize ciddi katkı sağlıyor” dedi.
İskenderun Alevi ve Kültür Derneği Başkanı Nihat Yenmiş ise yaptığı konuşmada, “Ziyaretimizin sebebi yapılan sosyal tesisimizde Engin bey bizlere çok ciddi destek oldu. Onun vermiş olduğu madde destek ten dolayı gerçekten çok faydasını gördük. Bu konuda bizlere yapmış olduğu destekleri unutmamız mümkün değil! Kendisine teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük” diye konuştu. Plaket takdiminin arından Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoglu ise Ramazan Ayı’ndan sonra 10 bin TL daha maddi destek sağlayacaklarını söyledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.