Bim’de Kariyer İmkanları

İlk faaliyetlerine 21 mağaza ile başlayan Bim, yıllar geçtikçe inanılmaz bir büyüme kaydederek mağaza sayısını 2300 gibi sayılara çıkarmıştır. Şu an baktığımızda her ilde ve her ilçe de Bim Marketleri görebiliyoruz. 17 senelik bir geçmişe sahip olan bir market için bu büyük bir başarıdır. Ülkemizde yer alan en tanınmış market zincirlerinden bir tanesidir.

Birleşik Marketler olarak bilinen Bim, her yıl olumlu bir şekilde satışlarını yükselterek yüzdesel olarak da devamlı büyüme kaydetmektedir. Bazı ilçelerde her mahallede bir Bim market görmeniz sizleri şaşırtmasın. Uygun fiyatlardan satış yapan Bim, aynı zamanda kaliteli bilindik markaları da satmaktadır. 600’den fazla ürünün yer aldığı Bim Marketler de aradığınızı uygun fiyatlara bulabileceksiniz. Her geçen yıl mağaza sayısını arttıran Bim, bulunduğu yerlerde işsiz insanlara iş imkanları da sunuyor.

Bim iş başvurusu yaparak kariyerinizi böyle tanınmış bir marka da devam ettirebilirsiniz. Her yeni açtığı mağaza için personel ve eleman alımları yapıyor. Bim’de kariyerinizi yükseltebilirsiniz.

Personel olarak gireceğiniz Bim Marketlerde bölge sorumluluğuna kadar ilerleyebilirsiniz. Ya da direkt olarak Mağaza Müdürü de olabilirsiniz. Açık iş pozisyonlarından hangi şartlar size uyuyorsa ona göre iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bim iş ilanları içerisinde kendi pozisyonunuza uygun bir ilana özgeçmiş bilgilerinizle başvuru yapabilirsiniz. Türkiye’nin devi olan bu marketlerde çalışarak kariyeriniz için güzel bir referans oluşturabilirsiniz. Bim iş ilanlarını isbasvurusu.biz isimli kariyer sitesinde takip edebilirsiniz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.