TEDAŞ sorunu çözüldü, Payas’ta kamburların söküm işlemi kaldığı yerden devam ediyor

payas üstgecit1
Payas’ın kamburları diye bilinen Karacamii Mahallesi’nde bulunan Devlet Demir Yolları Üst Geçit Köprüsü, elektrik direklerinden kurtuluyor.
Görüntü kirliliğine neden olduğundan dolayı mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda Payas Belediyesi tarafından yıkımına karar verilen köprünün yıkım işlemleri TEDAŞ’ın yavaş işlem yapmasından dolayı durmuştu. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın büyük çabalarıyla tekrar yıkım işlemine devam edilen köprünün direkleri sökülmeye başlandı.
Direklerin sökülmesinin ardından yıkım işlemleri yapılacak. Kambur diye adlandırılan köprünün yerine modern bir alt geçit yapılacak. Yapılan alt geçit ile Payas’ın çehresi değişecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Altan, TEDAŞ müdürleriyle ve birçok yerle görüşüp olayı çözdüğünü söyleyerek “Köprünün yıkım işlemleri sırasında TEDAŞ’ın yavaş davranması sonucunda yıkım işlemleri yarım kalmıştı. Bazı vatandaşlar bunu bizim bilerek durdurduğumuzu söylediler. Biz de durumun böyle olmadığını söyledik ve yıkım işlemlerinin devam etmesi için gerekli bütün görüşmeleri ve işlemleri yaptık. Çok şükür sonuçta işlem kaldığı yerden devam ediyor. Biz halkımıza Allah rızası için hizmet ettiğimiz gibi, onlara da verdiğimiz sözü mutlaka tutarız” diye konuştu.
payas üstgecit2

payas üstgeçit3

Önceki İçerikTicaret Bakanlığı Heyeti İskenderun ekonomisini inceliyor
Sonraki İçerik‘Çözüm için buradayız’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.