Ali Uysal’dan en ‘BABA’ karar!

uysal piknik3
Bölgede ürettiği konut sayısı, istihdama ve ekonomiye katkısının yanı sıra, ürettikleri konutların kalitesiyle adından söz ettiren Uysal Group, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Tatar, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven’in de katıldığı piknik şöleninde çalışanları ve çözüm ortaklarıyla bir araya geldi.

‘KAZANDIĞIMIZI PAYLAŞIYORUZ’
Belen Atik Yaylası’nda bu yıl dördüncüsü düzenlenen geleneksel piknik şöleni renkli görüntülere sahne olurken, babalar gününe denk gelmesi ise piknik şölenine ayrı bir anlam kattı. Protokol üyelerinin de eşleriyle birlikte katılıp güzel bir babalar günü geçirdiği piknik şöleninde, canlı müzik eşliğinde halay çeken, göbek atan, düzenlenen yarışmalarda ter döken Uysal Group çalışanları, hem stres attılar, hem de ailelerin kaynaştığı güzel bir günün keyfini çıkardılar. Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal, Denizciler Mahallesi’nde babası Mehmet Uysal adına yaptırdığı iki katlı modern polis merkezinin ardından, annesi Hanife Uysal adına yaptıracağı okulun temelini yakında atacaklarının müjdesini piknik şölenine katılan yaklaşık 500 kişinin huzurunda verdi.

ÖDÜL SÜRPRİZİ
Ali Uysal, uzun yıllardır İskenderun Kurtuluş İlkokulu olarak yetersiz şartlarda hizmet veren okulun yerine 24 derslikli Hanife Uysal Ortaokulu yaptıracaklarını belirterek, bölge ve ülke ekonomisine kazandırdıklarının yanı sıra hayır işlerinde de öncülük etmeyi sürdüreceklerini ifade etti. Piknik şöleninde her yıl olduğu gibi bu yıl da ödül sürprizleri yapıldı. Uysal Group’ta 5 yılını dolduranlar ile çeşitli dallarda başarı gösterenlere plaket ve başarı belgeleri İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit ve Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın tarafından verildi. Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’a, çalışanlar adına babalar günü anısına plaketi ise Uysal Group yönetim kurulu asistanı Hatice Okur verdi.
uysal piknik1

uysal piknik2

uysal piknik3

uysal piknik4

uysal piknik5

uysal piknik6

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.