Kaymakam Özyiğit, kuruluş yıldönümlerinde Kızılay’ı ağırladı

kizilay kaymakam4
Kuruluşunun 146. yıldönümünü dün kutlayan Türk Kızılay’ı İskenderun Şube yönetimi, bu anlamlı ve gururlu günlerini İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile paylaştılar. Türk Kızılay’ı üyesi olmanın onur verici olduğunu ifade eden Kaymakam Özyiğit, gönüllü faaliyetlere konuk değil, katılımcı olarak katılmaya hazır olduğunu belirtti.

ŞUBENİN ALT KATINA AŞEVİ
Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay ile birlikte yönetim kurulu üyelerinin Kaymakam Hasan Özyiğit’e gerçekleştirdikleri ziyarette, 146. kuruluş yıldönümü pastası da kesildi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Şube Başkanı Günay, gelecekte gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler hakkında bilgi verdi. Günay; “Ramazan ayı içerisinde Sakarya Mahallesi İskenderun İtfaiye hizmet binası yakınında iftar çadırı açacağız. Orada 200’e yakın kişiye yemek vereceğiz. Şubemizin alt katını da aş evi yapma çalışmalarımız var. Ayrıca okullardaki sınıf annelerine ilk yardım dersi verme düşüncemiz var. Bunu da ilçe milli eğitim müdürlüğü ile ortak yapmayı planlıyoruz” dedi.

‘İYİLİK İÇİN, KIZILAY İÇİN’
Türk Kızılay’ının örgüt yapısının güçlü olduğuna vurgu yapan Kaymakam Özyiğit; “Dayanışmayı ve kaynaşmayı geliştiren faaliyetler içerisinde yer alan bu projelerinize sosyal yardımlaşma vakfı ve milli eğitim müdürlüğü gerekli alakayı gösterecektir. Her zaman için toplumun içerisinde olunması gerekir. Bu yapılır ise o kişiye ve kuruma saygınlık artar. Kızılay, dünyanın neresinde olursa olsun, daima yardıma muhtaç kişilerin yanında olmuştur, olmaya da devam etmektedir. Sizler toplumun her kesimine örnek oluyorsunuz. Gönüllü faaliyetlerinize konuk değil, katılımcı olarak katılmaya hazırım” dedi.
Kaymakam Özyiğit ayrıca, her zaman için yardıma muhtaç vatandaşların yanında olan Türk Kızılay’ının içeceklerini içmeye davet ederken; “İyilik için Kızılay için” dedi.
kizilay kaymakam1

kizilay kaymakam2

kizilay kaymakam3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.