Vali Lekesiz, “Kızılay’ın emeği çok büyük”

vali kizilay
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, İstanbul’a tayini çıkan Türk Kızılayı Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Doktor İpek Aksu’yu makamında kabul etti.
Vali Lekesiz, Aksu’ya hizmetlerinden dolayı tekrar teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Kuruluşunun 146. yılını dolduran Türk Kızılayı’nın önemine vurgu yapan Vali Lekesiz, “Kızılay, geçmişten aldığı güç ve enerjiden de beslenerek sadece ülkemizde değil, dünyanın hemen her alanında düşküne, ihtiyaç sahibine ve afete yetişen kurumlardan birisi. Şüphesiz bir zincirin halkaları gibi bunda da en üst kademeden en alt kademeye kadar tüm çalışanların emeği var. Sizler de Adana’da görev yaptığınız süre içerisinde adeta kendi evinize hizmet ediyormuş gibi heyecanla koşturdunuz. Başta kan bağışları olmak üzere, bu konuda kapasiteyi nasıl artırırız, bölgedeki Kızılay’ın görev ve sorumluluk alanındaki hususları nasıl en iyi şekilde yerine getiririz diye ekibinizle beraber koşturdunuz. Tekrar teşekkür eder, yeni görevinizi de en iyi şekilde yerine getireceğinize olan inancımla başarılar dilerim” diye konuştu.
Dr. İpek Aksu da, görev süresi boyunca Türk Kızılayı’ndan manevi desteğini esirgemeyen Vali Lekesiz’e şahsı ve kurumu adına teşekkür etti. Lekesiz ziyaretin anısına Aksu’ya ilimize özgü ipek ürünü hediye etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.