İskenderun Belediyesi ‘Cami ve İbadethane Temizlik ekibi’ oluşturuldu

belediye cami1
İskenderun Belediyesi kentte bulunan cami ve ibadethanelere hizmet sunmak üzere Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde “Cami ve İbadethane Temizlik Ekibi” oluşturdu.
Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ekip, ilçe genelindeki onlarca cami ve ibadethanenin iç ve dış temizliğini periyodik olarak gerçekleştiriyor. Temizlik ekibi, tam donanımlı araç ve gereçlerle tüm cami ve ibadethanelerde halı yıkama, süpürme, iç ve dış temizlik işlerini gerçekleştiriyor, çevre ilaçlamasının ardından gülsuyu ile yıkama işlemleri yapılıyor.
“Cami ve İbadethane Temizlik Ekibi” periyodik temizlik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra acil durumlarda da cami ve ibadethanelerin temizliğine müdahale ediyor. İskenderun Belediyesi’nin bu hizmeti vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor. Din görevlileri ile vatandaşlar ise uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek,” Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz. Bu temizlik ekibi büyük bir ihtiyaçtı. Allah başkanımızdan ve belediye ekibinden razı olsun. Bu hizmet vesilesi ile camilerimizde daha temiz ve güzel bir ortamda ibadet ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.