Eskimeyen dostluk!

dost meclisi1
Geçtiğimiz dönem İskenderun Belediye Meclisi’nde görev yapan kentin önde gelen isimleri ‘Dost Meclisi’nde bir araya geldi. Şandır Yörük Çadırı’nda MHP Belediye eski Meclis Üyesi İşadamı Garip Şandır’ın davetlisi olarak kahvaltıda buluşan AK Parti Belediye eski Meclis Üyeleri Uğur Fırat, Erol Akın ve Canan Kahraman, CHP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Alper Menteşoğlu, CHP Belediye eski Meclis üyeleri Zeki Aytaş, Kemal Sonay, Bağımsız eski Meclis Üyesi Cengiz Oran, MHP Belediye Meclis Üyesi Bekir Bozdoğan ve DP Belediye eski Meclis Üyesi Abdülkadir Yardımcıoğlu keyifli sohbetler eşliğinde örnek bir dayanışma sergiledi.

ÖRNEK DAYANIŞMA
Kahvaltı sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Garip Şandır katılan herkese teşekkürlerini sunarak, ”Buradaki amacımız meclis üyeleri arasındaki dostluğu pekiştirmek, daha samimi ortamlar kurmaktır. İskenderun’un cazibe merkezi haline gelmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelmenin mutluluğunu duyuyorum” dedi.

GRUR DUYDUK
AK Parti eski Meclis Üyesi ve HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat ise,”Her birimiz siyasetten geliyoruz. Ama herkesle birlikte olacağız, ayrımcı olmayacağız. Katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. CHP Belediye eski Meclis üyeleri Zeki Aytaş ve Kemal Sonay‘da, eskiden görev yapmış tüm arkadaşların bir arada olmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Bunlar gurur verici olaylardır” şeklide konuştular.
dost meclisi2

dost meclisi3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.