İskenderun Gençlerbirliği Kulübü’nden muhteşem gece

gece (4)
İskenderun Gençler Birliği Kulübü kuruluşunun 1.yıl dönümünü muhteşem bir geceyle kutladı. Muhsin Cerrahoğlu’nun başkanlığında organize edilen kulübün gecesi İsa Taş Plaza’da gerçekleştirildi. Gecenin açılış konuşmasını yapan Başkan Muhsin Cerrahoğlu, “Amacımız bölge futbol camiasını birleştirmektir. Yeni bir kulüp kurduk. Futbolda mücadele edecek olan salon futbolumuz bu yıl Galatasaray’ın ve Fenerbahçe’nin de katılacağı ligde bulunacağız. Bu nedenle spor adamlarını ve camiasını bir araya getirelim istedik. Hem spor dünyasının önemli isimlerini hem sanat dünyasının önemli isimlerini kentimizde ağırlamaktan dolayı çok mutlu oldum. Gerçekten gecemize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Geceye spor dünyasının ünlü spikerlerinden Sabri Ugan, Adanalı dizisinin Fiko’su olarak bilinen Umut Oguz, İskenderunlu olan sanatçı Yılmaz Mengüş, Malik Ayhan, klip yönetmeni Uğur Akünlü ve TV spor programı sorumlusu Murat Bereket, menajer Cihangir Güner’in katıldığı gecede davetliler gönüllerince eğlendiler. Geceye katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Spor camiasının daha iyi şeyler yapması için çabalarımız var. Bu geceyi düzenleyenler ve buraya katılanlara çok teşekkür ediyorum” dedi. Gecenin sunuculuğunu ise İskenderun’dan yetişen televizyon habercisi Murat Dinler yaptı. Katılımcıların konuşmalarıyla devam eden gecede Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını seslendiren spiker Sabri Ugan da İskenderun’da olmaktan son derece büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.
Adanalı dizisinin Fiko lapaklı oyuncusu Umut Oğuz ise esprileriyle geceye ayrı bir renk kattı. İskenderun da uzun yıllar sahne alan ve televizyon programları yapan Sanatçı Yılmaz Mengüş ise gecenin finalinde davetlileri mest etti.
Okuduğu eserlerin yanında sahne performansıyla herkesi kendinden geçiren Mengüş yeni albümünü de seslendirdi. Gecenin sonunda ise ödül törene gerçekleştirildi. Geceye katkı sunanlara ödülleri verilirken, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise gazeteci Veysel Cıncık’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
gece (1)

gece (3)

gece (4)

gece (5)

gece (8)

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.