Azganlık Unutulmadı

DSC_0157

 

İskenderun Belediye Başkan Vekili Musa Sarraçoğlu ve Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, Azganlık’taki şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

30 Mayıs 1999 tarihinde, Azganlık beldesi Değirmendere mevkiinde DSİ’nin su yolu çalışmasında gönüllü köy korucusu olarak nöbet tutarken, terör saldırısı sonucunda şehit ve gazi olan vatandaşlarımız unutulmadı.

Acı olayın yıldönümünde, Azganlık’taki şehit ve gazilerin evlerini ziyaret eden Başkan Vekili Musa Sarraçoğlu ve Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, “Şehit ve gazilerimize minnet, şükran borçluyuz. Şehitlerimiz her zaman bizim kalbimizdedir. Şehitlerimizi hiç unutmayacağız. Onlardan gurur duyuyoruz. Şehitlerimizin, gazilerimizin hakkını ödeyemeyiz.” dedi.

Şehit Osman Dikbaş, şehit Sedat Yılmaz, şehit Bekir Durmaz, şehit Ömer Yılmaz, gazi Yusuf Dikbaş, gazi Ali Dikbaş, gazi Sıtkı Demir, gazi Murat Kuru’nun Azganlık Mahallesindeki evine ziyarette bulunan Belediye Başkan Vekili Musa Sarraçoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, şehit yakınlarına ve gazilere çiçek verdi.

Başkan Seyfi Dingil’in şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı ziyarette, selamını ileten Başkan Vekili Musa Sarraçoğlu ve Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, gazilerle ve şehit aileleriyle bir süre sohbet etti, acılarını paylaştı.

Ziyaretlerde, şehitlerin ruhuna dua da okundu.Şehit aileleri ve gaziler, anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

DSC_0210. DSC_0182. DSC_0157 DSC_0133. DSC_0012