Antakya Pöç Kasabı ve Kebap Salonu’na Uluslararası Ödül

Hatay/Antakya Uzunçarşı’da bulunan Pöç Kasabı ve Kebap Salonu, Dünyada milyonlarca aktif üyesi bulunan ve turizm alanında önemli bir otorite olarak görülen dünyanın en popüler seyahat sitesi TripAdvisor, tarafından 2014 Mükemmellik ödülüne layık görüldü. TripAdvisor, 2011 yılından bu yana her yıl farklı, sıra dışı ve kusursuz hizmet sunabilen seçkin işletmelere Mükemmelik Sertifikası vermektedir.

Turizm alanının en prestijli ödüllerinden biri olan Mükemmellik Sertifikası, gezginler ve misafirler tarafından seçilen tesislerin, konuk ağırlamadaki mükemmellik düzeyinin verilen oylar ile değerlendirilmesi sonucu verilmektedir. Bu sertifika, kazananların misafirlerine sunduğu kusursuz deneyimin önemli bir göstergesi olarak kabul edilmektedir.

Pöç kasabı ve Kebap Salonu olarak tüm misafirlerimize unutulmaz bir deneyim sunmak için çalışıyor, kaliteli hizmetin göstergesi olan bu ödülü Antakyamıza kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ayrıcalıklı hizmet sunarak bu ödülü dünya üzerinde almaya hak kazanan Tokyo’daki otelden, Paris’teki en iyi restorana kadar tüm işletmeleri ayakta alkışlıyor, tebrik ediyoruz. UNESCO tarafından “Dünya Gastronomi Şehri Adaylığı” kabul edilen Hatay’ımıza sürekli gelişen hizmet kalitemizle layık olmaya devam edeceğiz

Önceki İçerikMarmaris otellerinde tatil
Sonraki İçerik“Sigarasız sağlıklı yaşayın”