Engin Vayısoğlu’nu onurlandıran ziyaret

borsa
Kırıkhan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı iken yeni ilçe statüsünü kavuşan Arsuz’a İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Süleyman Coşkun, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nu ziyaretiyle onore etti.
Kentimizin sevilen, saygı gören, kişi kurum ve kuruluşlarla diyaloguyla insanlarımızın takdirini kazanan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, çiçeği burnunda Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Coşkun’u ağırladı.
Karşılıklı hoşgörü ve samimiyet çerçevesinde geçen ziyarette her zaman olduğu gibi dostluk ön plandaydı. Müdür Coşkun’a görevinin hayırlı olmasını dileyen Vayısoğlu, toplumun huzuru, insanlarımızın refahı için üzerlerine düşen her görevi layıkıyla yerine getireceklerini söyledi. Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Coşkun’un genç, dinamik, görevini seven ve en önemlisi hizmet aşkıyla dolu yönüyle güzel ilçemiz Arsuz’a en güzel hizmeti vereceğine yürekten inandığını kaydeden İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, “Hayatta en önemli şey, insanlarımıza yardımcı olmak, huzur ve güvendir. Huzur ve güvenliğimizin teminatı da 169 yıldır dimdik ayakta duran, yeri geldiğinde insanlarımız için canlarını feda eden emniyet teşkilatımızdır. Emniyet Teşkilatımızda yıllardır canla başla çalışan bilgi ve birikim ve deneyimiyle kendini ispat eden Arsuz İlçe Emniyet Müdürümüz Süleyman Coşkun, Arsuz bölgemizde ekibiyle birlikte huzurun teminatı olacaktır. Bizlerde bu kapsamda üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Müdürümüze görevinde üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HEPİMİZİN AMACI HALKIMIZA HİZMETTİR
Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Coşkun da güzel temennilerinden dolayı Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na teşekkür ederek, “Engin bey, bölgemizin yardımsever, kent için eline her taşın altına koyan birisidir. Hep birlikte koordineli bir şekilde insanlarımıza hizmet edeceğiz. Sayın Valimizin öncülüğünde tüm kamu yöneticileri olarak tek bir amacımız var; o da Türk Milletine en iyi hizmeti verebilmektir” diye konuştu.

İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU HEYETİ VAYISOĞLU’NUN KONUĞU OLDU
Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, dün sabah Müdür Coşkun’u ağırladıktan sonra öğleden sonra ise, İnönü İlköğretim Okulu yöneticilerini kabul etti. Tosçelik Fen Lisesi Müdür Yardımcısı iken İnönü İlköğretim Okulu’na müdür olarak atanan Savaş Tiker, Müdür Yardımcıları İbrahim Seçkin, Ali Bilgin ve Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Kayhan, Vayısoğlu ile bir araya geldi. Genel Sekreter Vayısoğlu, ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederken, geleceğimiz için son derece öneme sahip olan eğitimin her zaman yatırımlarla desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.
borsa1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.