Payas Kozludere Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmasının ilk kazması vuruldu

bekir tören
BAŞKAN BEKİR ALTAN; ‘HİZMETE SAHİP ÇIKIN’
Payas’a yeni katılan mahallerden Kozludere Mahallesi’nde yapılacak olan kanalizasyon çalışmasının kazı töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Kazı Törenine Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas Belediyesi birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Bekir Altan, kazı töreninde konuşmasını yapmadan önce vatandaşlarla tek tek selamlaşarak onların halini sordu. Başkan Altan, yaptığı konuşmada “Kozludere daha önceki zamanlarda köydü ve hizmet alanımız olmadığı halde buraya hizmet getirmiştik. Artık Kozludere Payas’ın bir mahallesi haline geldi. Şimdi burada kanalizasyon çalışmasının ilk kazmasını vuracağız. Vatanımıza, milletimize hayırlı, uğurlu olsun” diyerek sözlerine başladı.
bekir tören2
‘PAYAS GELECEK VAATEDİYOR’
Kanalizasyon çalışması ve buna benzer hizmetler sırasında bazı vatandaşların gelerek mahalle sakinlerinin akıllarını karıştıracak olduklarını belirten Bekir Altan, “Burayı kazdırmayın. Yarın bir gün buralar toz toprak olacak diye fitne tohumu ekecekler. Sizler sakın bu tahriklere kapılmayın. Burada yapılan hizmete ne kadar çok sahip çıkarsanız, iş o kadar kısa sürer. Bu manada sizden destek bekliyorum. Buraya gelen ekiplerimize zorluk çıkarmayın. Biz zaman zaman gelerek sizleri ve işçileri dinleyip hizmetin hangi aşamada olduğunu göreceğiz” dedi. Vatandaşların ne tür beklentisi olursa her zaman gerçekleştireceklerini ifade eden Altan TOKİ hakkında da şunları söyledi:
“TOKİ ile alakalı seçim bitti, TOKİ gitti dediler. Biz TOKİ Başkanıyla görüşüyoruz. 10 binin üzerinde talep olduğunu söylediğimizde çok şaşırdı. Çünkü bugüne kadar Türkiye’de büyükşehirler dahil olmak üzere hiçbir yerde bu kadar müracaat olmamıştır. Bu yarın daha da artacak. Dışarıdan vatandaşlar Payas’ta oturmak için buralara geliyor. Çünkü Payas, ekonomisiyle, canlılığıyla gelecek vaat ediyor.”
Konuşmanın ardından kazı öncesinde Kuran ve dualar okunup kurbanlar kesildi.
bekir tören3

Önceki İçerikArsuz’u temiz tutalım!
Sonraki İçerikSeçimden Önce Verdiğimiz Sözleri Yerine Getireceğiz.
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.