İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in Miraç Kandili Mesajı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Mübarek üç ayların içinde yer alan Miraç Kandiline kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Miraç Kandili’nin birlik, dirlik ve kardeşliğe güç katacağını bildiren Başkan Seyfi Dingil, mesajında şunlara yer verdi:

“Bu geceler, kendimizi ve yaptıklarımızı bir kez daha gözden geçirmek ve sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmelidir. Dolayısıyla, Miraç Kandili de bu anlayışla değerlendirilmeli, anlam ve ruhuna uygun olarak, toplumsal huzur ve barışı sağlamaya yönelik gayretler sürekli artırılmalıdır.

Sevgili Peygamberimizin, yaradanın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili’nin, dargınlıkları gidermek, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için bizlere önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum.

Miraç kandili vesilesi ile yakın zaman içerisinde Manisa’nın Soma İlçesi’nde yaşanan elim maden kazasında hayatını kaybeden madencilerimizi rahmetle anıyor, mekânlarının cennet olması için Rabbime dua ve niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslâm âleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik eder, aramızdaki sevgi ve kardeşlik duygularının artmasına, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olması temennisiyle saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi DİNGİL

Önceki İçerikCHP İSKENDERUN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMA MESAJI
Sonraki İçerikMİRAÇ KANDİLİ KUTLAMA MESAJI