ADD gençliği kimsesiz yaşlılarımıza ‘Huzur’ verdi

huzurevi ziyaret
Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik kolları üyeleri, topluma faydalı faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Belen Atik İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilere ayakkabı yardımında bulunan gençlik kolları üyeleri, bu kez, İskenderun’daki Beyaz Melekler Huzurevi’ni ziyaret ederek burada bulanan yaşlı vatandaşlarımızla bir araya gelip, onlara huzur depoladılar.
Amaçları, topluma faydalı, yediden yetmişe her kesimden insana el uzatmak olan Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Gençlik Kolları üyeleri, huzurevine gerçekleştirdikleri ziyaretle yetinmeyip, ziyaretin sonrasında ise konser tertipleyerek yaşlı vatandaşlarımızın gönlünü aldılar. Karşılarında genç ve pırıl pırıl yetişen Atatürkçü gençleri gören Beyaz Melekler Huzurevi sakinleri duygulanırken, göstermiş oldukları bu ilgi ve alakadan dolayı da onları bağırlarına bastılar.
Ziyarete Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları Başkanı Volkan Acıoğlu, Başkan Yardımcısı Sezai Özdemir, Sekreter Simge Bıkmaz, Sayman Ergin Takak, yöneticiler, Emre Yıldırım, Ufuk Ekenel ve Deniz Mavi katıldı.
Hoş sohbet ortamında geçen ziyarette gençler huzurevindeki yaşlılarımıza sahipsiz olmadıklarını, her fırsatta gelip kendileriyle birlikte olacaklarını ifade ederlerken, yaşlılarımız ise, bu ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ettiler. Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı ziyaretin ardından Atatürkçü Düşünce Derneğ Gençlik Kolları, birde sürpriz yaparak yaşlılarımıza konser tertiplediler.
huzurevi ziyaret (2)

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.