Çocukların en mutlu günü!

gezi1
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin Gaziantep’e gezisi çocukları mutlu etti. İskenderun’dan yola çıkan 46 kişilik grup, önce Osmaniye’de kahvaltı molası verdi. Burada kahvaltı yapılmasının ardından Gaziantep yolunu tutan ekip, Gaziantep Hayvanat Bahçesini ziyaret etti.
Burada akvaryum, Kuş Cenneti, sürüngen, maymun, aslan kaplan ve daha birçok canlıyı tanıma fırsatı bulan çocukların bundan sonraki durağı öğle yemeği için Şirvan oldu.
Burada öğle yemeğini yiyen çocuklar, Gaziantep Mozaik Müzesi, Gezegenevi ve Bilim Merkezini ziyaret ederek burada robot tiyatro izleyip, bilimsel deneyleri yaptılar. Daha sonra Gaziantep Kalesi, Bakırcılar Çarşısı, hanlar hamamlar, tarihi kahvehaneler gezildi.
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, Yönetim Kurulu üyeleri Münibe Taş, Hande Demirkent, Gülhanım Özcan, Seher Başar, Sevim Şimşek, Dernek Kurucu Üyesi Serpil Korkmaz ve çocukların katılımıyla gerçekleştirilen Gaziantep gezisinin sorunsuz bir şekilde başlayıp tamamlandı.
Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, “Çocuklarımız ve dernek üyesi arkadaşlarımızla harika bir gün geçirdik. Her şey güzeldi, Sorunsuz, problemsiz bir yolculuk geçirdik. Destekçilerimize gönüllülerimize teşekkürler. Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.