İskenderun’da ‘Ekmek Askıda’ projesi tuttu

ugur firat
HESOB (Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği) Başkan vekili, Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat İskenderun’da ‘Ekmek Askıda’ projesi kapsamında kentte nokta sayısının 31’e ulaştığını söyledi.
HESOB Başkan vekili Uğur Fırat İskenderun Kaymakamlığı, Emniyet ve esnafların ortaklaşa yürüttüğü projenin başarıyla devam ettiğini belirterek eski Cuma pazarı diye bilinen cadde üzerindeki fırının önüne de bir dolap ekleyerek ‘ekmek askıda’ noktasının 31’e yükseldiğini kaydetti.
‘Ekmek Askıda’ projesinin Lokantacılar Odası başkanı Hidayet Şahinoğlu’nun kontrolünde devam ettiğini ifade eden HESOB Başkan vekili Uğur Fırat “Vatandaşların duyarlı olduğunu görüyorum. Her geçen gün biraz daha üzerine koyarak, ihtiyaç sahipleri de günün belirli saatlerinde kaç tane alıyorsa, bir-iki, yetecek kadar alıyor, şu ana kadar art niyetli insanlar görmedik. Ekmeği bırakan da, alan da birbirini görmüyor. Çok şükür bunu da hayata geçiriyoruz” dedi.
30 dolapla başlanan projenin İskenderun geneline yaymayı istediklerini de sözlerine ekleyen HESOB Başkan vekili Uğur Fırat “40-50-60’a doğru dolap sayısı yükselecek. Tabi ki burada en büyük vazife İskenderun’da yaşayan hayırsever vatandaşlarımıza düşüyor. Fırından alışveriş ettiği zaman, oraya bir-iki ekmek, gönlünden ne kopuyorsa dolaba ekmek bırakarak projeye destek vermiş, devamını sağlamış oluyor” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.