Türk Metal Sendikası; ‘Acımız çok büyük’

türk metal1
Önceki gün Manisa Soma’da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçiler adına Türk Metal Sendikası Çukurova Bölge Temsilciliği ve 1 Nolu Şube tarafından bir başsağlığı mesajı yayınlandı.
Yayınlanan mesaj şöyle; “Manisa Soma’daki maden ocağında, Trafo Patlaması nedeniyle olduğu bildirilen faciada yaşananlar, hepimizi derin üzüntüye boğdu. Çok sayıda maden şehidinin yaşandığı bu acı olayda sağ kurtulanlar oldukça teselli ve ümitlerimiz artsa da, facianın yaşandığı ocakta hala çok sayıda madenci emekçimizin olduğunu bilmek endişelerimizi dahada arttırıyor. Umutlarımız tükenmeden, yerin yüzlerce metre altındaki madencilerimizin sağ olarak kurtulmaları en büyük arzu ve temennimizdir. Bu duygularla; Soma’daki maden ocağındaki faciada yaşamını yitirenlere Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.Patlamadan yaralı kurtulan madenci kardeşlerimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”
Türk Metal Sendikası dün, Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerin anısına İskenderun Yazıcı A.Ş. çalışanlarıyla birlikte 3 dakikalik saygı duruşunda bulundu.

Önceki İçerikKalbi duran hasta Gelişim’de hayata döndü
Sonraki İçerikŞampiyonluk balosu ertelendi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.