Cinnet kurbanları toprağa verildi

cinnet cenaze
Belen ilçesinde cinnet geçirerek eşini, sevgilisini ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden Mesut Köroğlu, kızı ile yan yana toprağa verilirken, eşi ve sevgilisi ayrı yerlerde defnedildi.
30 yaşındaki Mesut Köroğlu, 28 yaşındaki eşi Feride Köseoğlu, 8 yaşındaki kızı İrem Sultan Köroğlu ile eve kuma olarak getirdiği sevgilisi Fevziye Saklar’ı öldürüp, intihar etmişti. Küçük İrem’in kaçmak için giriş kapısında terliğini alırken vurulduğu ortaya çıkan olayda Mesut Köroğlu’nun önce kızını ve eşini vurduğu, en son sevgilisini boğazını keserek öldürdüğü tespit edildi. Cinayetin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazeler, bugün Hatay’da toprağa verildi. Mesut ve İrem Köroğlu’nun cenazeleri Belen Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyen yakınlarına teslim edilirken, Feride Köroğlu’nun cenazesi ise polis nezaretinde ailesine teslim edildi. Mesut Köroğlu ve öldürdüğü 8 yaşındaki kızı İrem Belen Atık Yaylası’nda yan yana toprağa verilirken, eşi Feride Köroğlu Maraşboğazı köyünde, sevgilisi ise İskenderun Karaağaç Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Polis ve jandarma aileler arasında gerginlik yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri aldı.

BABA CENAZE NAMAZINA KATILMADI
Mesut ve kızı İrem’in cenazeleri, yakınları tarafından Atık Yaylası’ndaki evine getirildi. Burada komşulardan helallik istenirken anne Cennet Köroğlu ağıtlar yakarak, son kez oğlu ve torununu görmeye çalıştı. Oldukça sakin olduğu gözlenen baba Selim Köroğlu ise cenaze namazına katılmadı. Mesut ve İrem Köroğlu’nun cenaze namazları mezarlıkta kılındı. Önce Mesut Köroğlu, ardından kızı İrem’in cenaze namazları kılınarak helallik alındı. Omuzlara alınan cenazeler, yan yana açılan mezarlara konuldu. Cenaze töreninde annelerinin çabaları ile sağ kurtulan 10 yaşındaki Bekir, 9 yaşındaki Gizem ve 7 yaşındaki Barış ise evden çıkartılmadılar.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.