Annelere moral oldu!

hasta ziyaret16
Anneler Günü dolayısı ile; ilimizde yaşayan ve bu ülkeye hayırlı evlatlar yetiştirmiş eli öpülesi anneleri ziyaret eden Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Kışlasaray Mahallesi’nde yaşayan bir çocuk, 2 torun sahibi vatandaşımız Melekey Zinneha’yı ziyaret ederek anneler gününü kutladı.
Eşi Zehra Lekesiz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette; bir süre önce yaşadığı ev kazasından dolayı yatarak istirahat eden 78 yaşındaki Melekey Zinneha’ya acil şifalar dileyen Vali Lekesiz, vatandaşımızın sağlık durumu hakkında eşi 84 yaşındaki Mikail Zinneha ve doktor olan oğlu Can Zinneha’dan bilgi aldı.
Vali Lekesiz, “İlimizde yaşayan her renk ve her desenden insanımıza, annelerimize uğramak bu güzel ve anlamlı günlerini kutlamak istedik. Sizleri de ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduk. Annelerimizin hepsi de elleri öpülesi annelerdir. Sizlere ve ilimizde yaşayan tüm annelerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz ile eşinin de katıldığı ziyarette Melekey Zinneha, eşi Mikail Zinneha ve oğlu Can Zinneha da Vali Lekesiz ve eşine nezaket gösterip kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür ettiler.

Önceki İçerikMilli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Başkan Vurucu’yu ziyaret etti
Sonraki İçerikReyhanlı patlamasında ölen 53 kişi anıldı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.