İGC Yönetimiyle bir araya gelen Belediye Başkanı Seyfi Dingil; ‘İşimiz çok ama zor değil’

igc seyfi
İskenderun Gazeteci Cemiyetinin yönetimini ve basın mensuplarını makamında kabul eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Yapılacak işimiz çok ama zor değil” dedi. Makamda gerçekleşen ziyarete, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

‘GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUZ’
Ziyarette yaptığı konuşmasında, İskenderun’un hak ettiği hizmetlere kavuşacağına inandığını dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan, “İskenderun basını olarak sizlerin İskenderun’a bir şeyler katmanız yönünde katkıda bulunacağımızı söylemek istiyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda, İskenderunumuza çok iyi şeyler yapacağınıza inanıyoruz. İskenderun sizden hizmet ve çalışma bekliyor. Her zaman söylediğiniz bir lafı destekliyorum. İskenderun’un boş konuşacak zamanı ve tahammülü yok. İnşallah bu zamanı dolu dolu geçirirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, “Ben de sizin şahsınızda hem yönetim kuruluna ve bütün basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. İşimiz çok ama işimiz zor değil. Sadece zamana ihtiyacımız var” diye konuştu.

‘TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLECEK’
Ziyarette çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Seyfi Dingil, “Uzun görüşmelerden sonra, Ankara’dan Devlet Su İşleri’nin bütün ekibi Feyezan kanalının ıslahı için buraya geliyor. Feyezan kanalını tamamen ıslah edeceğiz, betonlayacağız ve denizden su pompalayacağız. Feyezan kanalı yürüyüş yolu, ağaçlandırılmasıyla, ışıklandırılmasıyla, bankıyla, pırıl pırıl suyuyla tertemiz bir görünüme kavuşacaktır. Sinekle mücadelemizi iki araçtan altı araca çıkardık. Bu kentin sinek meselesinin çözümü feyezan kanalının ıslahından geçiyor” dedi. İskenderun Belediyesi bünyesinde Akdeniz’in en büyük Ar-Ge ve Proje Etüd merkezinin kurulum çalışmasının sürdüğünü ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “Yirmiye yakın profesör ve akademisyenle çalışıyoruz. Çalışmalarımızı bilimsel olarak yapacağız” şeklinde konuştu. Ziyaret, sohbet ortamında sürdü.

Önceki İçerikOsman Tufan; “Avrupa’daki durgunluk nedeniyle yassı çelik ithalatı arttı”
Sonraki İçerikHatay’da tahakkuk eden vergi yüzde 7 arttı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.