DÜNYANIN EN ZOR OYUNU

Merhaba arkadaşlar sitemizin en popüler oyunlarından biri olan Dünyanın En Zor Oyununu oynamak için size sunmuş olduğumuz linklerden birini tıklayıp anında etabın içine girmeyi hedefleyeceksiniz. Herkesin oynayabileceği türlere göre yazılan bu süper eğlenceli etap ile karşılaştığınız an tek yapmanız gereken şey ekrandaki oyuncu seçeneklerinden birini zaman kaybetmeden seçmeniz olacaktır. Seçmiş olduğunuz top ile hangi labirentin içine girmek istiyorsanız o alana doğru yönelip istenilen çalışmayı anında yapmayı planlayacaksınız. Sitemizde bir birinden zorlu etaplar bulunduğu için ilk öncelikle seçmiş olduğunuz etabı en iyi şekilde analiz edip seviyenizi buna göre yükseklerde tutmayı planlayacaksınız.

Oyunumuzda bulunan topu hareketlendirmek için “MOUSE” kullanacaksınız. Hareketlendirdiğiniz top ile parkurun son bölümlerine doğru yönelip adım adım ilerleyerek sizi bekleyen arkadaşınızın yanına doğru yol alacaksınız. Tüm zamanların en iyi oyuncuları arasında bulunan bu görsel oyunlar ile sürekli yeteneğinizi ön planda tutup bir sonraki alanlardan biri olan Savaş Oyunları kategorisine geçeceksiniz. Geçmiş olduğunuz bu kategoride sizi bekleyen bir birinden özel etaplar ile karşı karşıya kaldığınız an seçebileceğiniz en iyi etap seçimini yaparak istenilen seviyeye doğru emin adımlar ile ilerleyip oyundaki varlığınızı bu şekilde koruma altına alacaksınız.

Kategorinin en yeni oyunlarından biri olan SPARTA oyunundaki yerinizi almak için kendinize göre en iyi silah ve kılıç seçimini yapmalısınız. Seçmiş olduğunuz kılıcı kullanmak için klavyenin (A-S-D-W) tuşlarını kullanacaksınız. Issız bir alanda bulunduğunuz an karşınıza çıkabilecek en iyi dövüşçüleri geçip gitmek istediğiniz noktaya doğru anında gidip seviyenizi buna göre korumaya gayret edeceksiniz. Dünyanın En Zor Oyunları sitesinin en önemli oyuncuları arasına adınızı altın harfler ile yazdırmak için çok çalışıp istenilen seviyeye anında çıkıp bir sonraki alanlar için ön hazırlıklarınızı sürdürerek rakiplerinize bu konuda fark atmaya gayret edeceksiniz.

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.