Hatay Diş Hekimleri Odası’ndan Beklenen Buluşma!

dis hekimleri2
Türkiye Diş Hekimleri Odası’nın kurucu birkaç üyesinden birisi olan Hatay Diş Hekimleri Odası, Başkan Nebil Seyfettin ve yönetim kuruluyla birlikte genel kurulun ardından meslektaşlarıyla bir araya gelerek gelişmeler ve uygulama süreci ile ilgili bilgilendiriyor.
Mesleki dayanışma ile birlikte eğitim faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projelerinde görev almak konularında görüş alış verişinde bulunmayı amaçlayan önemli buluşma Arsuz Kale Restoran’da verilen yemekte gerçekleşirken, bu buluşmada, Arsuz, İskenderun, Payas, Dörtyol ve Erzin’de görev yapan diş hekimleri bir araya geldi.
Oldukça neşeli bir atmosferde gerçekleşen yemekte, iş yoğunluğu nedeniyle bir araya gelemeyen diş hekimleri bol bol sohbet ederek stres attılar.
Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin’in sıcak ve samimi sohbeti ise yemeğe katılan tüm diş hekimlerinin takdirini topladı.
İskenderun Diş Dünyası Sahibi Diş Hekimi Bestami Yılmaz ve ekibinin de tam kadro olarak hazır bulunduğu yemekte Hatay Diş Hekimleri Odası İskenderun Temsilcisi Ayten Kaya da meslektaşlarıyla yakından ilgilendi.
Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin yaptığı açıklamada, mesleki dayanışma başta olmak üzere, tüm sosyal sorumluluk projelerinde üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtirken, özellikle çocuklarda ağız ve diş sağlığında eğitimin önemi konularında çalışma yapacaklarına dikkat çekti.
Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bugün İskenderun, Arsuz, Dörtyol, Payas ve Erzin’den diş hekimi meslektaşlarımla bir araya geldik. Bizler Hatay Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu olarak arkadaşlarımıza genel kurul sonrası gelişmeleri ve uygulanan süreci anlatmak ve aynı zamanda dayanışma yemeği düzenlemek için bir aradayız. Hatay Diş Hekimleri Odası, Türkiye’de Türk diş Hekimleri Odası’nın kurucu üye odalarından bir tanesi. En saygın odalardan kabul edilen bir meslek odası. Meslek odamız özellikle toplumun ağız sağlığı sorunlarını bundan sonra nasıl yürüteceğini nasıl katkı vereceğini birlikte arkadaşlarla tartıştık ve bu konuda görüş birliği ile vardık. Hatay Diş Hekimleri Odası tüm etkinliklerimizin toplumun ağız ve diş sağlığı seviyesini üst seviyelere çıkarmak için sorumluluk bölgesinde her türlü bilimsel ve istatiksel olarak toplantılar yapmak ve birlikte hareket etmek için her türlü hazırlığımızı yaptık ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürmeye çalışacağız. Hatay Diş Hekimleri Odası yönetim kurulu tamamlandı yeni çalışmalarına başladı ve bundan sonraki süreç içinde Hatay’daki elliye yakın eğitmen diş hekimiyle kurullarda sivil toplum örgütlerinde basından gelen her türlü talebi hangi talepleri toplumsal sağlığa yönelik çocuklara ağız ve diş sağlığına yönelik her türlü talebi karşılamaya hazır bir alt yapısı var ve biz bu konuda her türlü çağrıya özellikle Milli Eğitim Müdürlüğümüze de yapıyoruz. Hazır olduğumuzu ve bu konuda alt yapımızın tamamlandığını söylüyoruz. Herkesin ağız ve diş sağlığı konusundaki çocuklarımızın eğitilmesi konusunda duyarlı olmaya çalışıyoruz.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.