Gelişim’de mucize operasyon!

gelisim mucize1
Dokuz aydan bu yana felçli bir şekilde hayatını idame ettiren Hasan Gökhan isimli hasta, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Gözcü tarafından gerçekleştirilen ameliyat sonucu, sağlığına kavuştu. Uzun zamandan bu yana, yaşadığı sıkıntılardan dolayı çeşitli hastanelerde çare arayan Hasan Gökhan’a gerçekleştirdikleri ameliyat hakkında bilgiler veren Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Gözcü “Hasan Gökhan isimli hastamız, polikliniğimize geldiğinde yürüyemiyor; ellerini ve kollarını çok fazla hareket ettiremiyordu. Gerçekleştirdiğimiz muayene ve tetkik sonucu hastamızda, boyun omurilik kanalında daralma ve buna bağlı olarak omurilikte zedelenme olduğu saptanmıştır. Hasan Bey’e, bu şartlar altında ameliyatın çok riskli olduğunu, fakat ameliyat olması gerektiğini belirttik. Daha sonra ekibimizle birlikte ameliyatımızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde, böyle başarılı bir ameliyata daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” açıklamasında bulundu.
gelisim mucize
‘HASTAMIZ ARTIK YÜRÜYEBİLİYOR’
Hastanın ameliyat sonucu sağlığına kavuştuğunu ifade eden Op. Dr. Selçuk Gözcü, “Ameliyat sonrası hastamıza fizik tedavi bölümünde rehabilitasyon programına alındı. Bu tür ameliyatların yapılması için teknolojik imkânları ve altyapıyı İskenderun’a kazandıran Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Metin Yıldız’a, bizden hiçbir desteğini esirgemeyen Genel Koordinatör Ozan Yaşar ve Başhekimimiz Recep Aydın’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, bölge için gerçekten çok büyük bir şans” dedi.

‘İSKENDERUN İÇİN ŞANS’
Hastalığı süresince yaşadıkları sıkıntıları anlatan Hasan Gökhan ise, “Annemin ölümünün ardından yaşadığım travma dolayısıyla ayağımda aksamalar başladı. Bunun üzerine Antakya ve Adana’da birçok doktora gittim. Bu süreç içerisinde çeşitli tomografiler ve emarlar çekildi. Fakat doktorlar hastalığımın nedenini bir türlü bulamadı. Gittikçe kötüleşiyordum. Geçmiş olsun ziyaretine gelen komşumuz bir de Beyin ve Sinir Cerrahı Selçuk Gözcü’ye muayene olmam konusunda tavsiyede bulundu. Bizde Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne geldik. Selçuk Bey, beni muayene etti ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. O’na güvendim ve başarılı bir ameliyat geçirdim. Beş gün yoğun bakımda kaldım. Bu süreçte Selçuk Bey hem benimle, hem de ailemle çok yakından ilgilendi. İskenderun’da böyle bir doktorumuz olduğu için çok şanslıyız. Allah O’ndan razı olsun” dedi.
gelisim mucize2

Önceki İçerikİSDER yeni yönetimini tanıttı
Sonraki İçerikTrafik canavarı ‘DUR’ ikazına uymadı, polis ‘KAPAN’la yakaladı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.