Damla ‘sınav gününde’ gözyaşlarıyla uğurlandı

cenaze (2)
İskenderun’da SBS hazırlığı için gittiği dershanenin 5. katından düşerek ağır yaralanan 14 yaşındaki Damla Bahçecioğlu, sınav gününde gözyaşları arasında toprağa verildi.
SBS’ye hazırlanmak için gittiği özel bir dershanenin 5. katından aşağı düşerek ağır yaralanan Damla Bahçecioğlu 4 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Önce beyin ölümü gerçekleşen Damla için bir umutla bekleyen ailesi, doktorların verdiği acı haberle yıkıldı. Dershanenin 5. katından düşerken önce elektrik tellerine takılan sonrasında ise beton zemine çakılan ve başından ağır yaralanan Damla’nın arkadaşları ile şakalaşırken düştüğü iddia edilmişti. Damla’nın intihar etmiş olma ihtimalini de değerlendiren polis soruşturmasını sürdürürken, Damla bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. SBS’den çıkan arkadaşlarının da katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.
cenaze damla1
Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan evinin önünden telli duvaklı bir şekilde uğurlanan 14 yaşındaki Damla Bahçecioğlu’nu arkadaşları da yalnız bırakmadılar. Birlikte sınavdan iyi not alma hayalleri kurarken Damla’yı kaybetmenin acısını yaşayan arkadaşları gözyaşlarını tutamadılar.
Okunan duaların ardından evinin önünden naaşı kaldırılan Damla’nın anne ve babasının feryatları ise yürek dağladı. Evlatlarının öldüğüne bir türlü inanmak istemeyen acılı anne Naciye Bahçecioğlu ve baba Fikret Bahçecioğlu kızlarının tabutu başından bir an olsun ayrılmadılar. Kızının cenazesi başında ‘Kızım seni bu şekilde mi uğurlayacaktım. Sen değil ben öleydim’ diye feryat eden anne Naciye Bahçecioğlu’nu yakınları teselli etmeye çalıştılar.
Gelinlik duvağı ile son yolculuğuna uğurlanan Damla Bahçecioğlu İskenderun Çankaya Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Önceki İçerikM.Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Öğrenci Yurdu Temeli Atılıyor
Sonraki İçerikAtalar Koleji’nde oyun keyfi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.