“Bağımsızlık mücadelesindeki kararlılık ile yılmadan yürüyeceğiz”

Atatürkçü Düşünce Derneği
İskenderun Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları üyeleri, Atatürkçü düşünce ışığında ve o bağımsızlık mücadelesindeki kararlılık ile bir an bile durmadan, yorulmadan yürüyeceklerinin sözünü verdiler.
Dernek binasında düzenlenen basın açıklamasına Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şube Başkanı Ali Akyol, yönetim kurulu üyeleri ve gençler katıldı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları adına basın açıklamasını okuyan Miraç Dağoğlu, ulu önder Atatürk’ün izinde hiç durmadan yürüyeceklerini ifade etti. Dağoğlu yaptığı açıklamada, “Atatürkçü Düşünce ve gençlik kolları olarak tam bağımsızlık ve ulus egemenliğine dayanan laik demokratik sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni üniter devlet yapısı içinde kavramaya ve sonsuza kadar korumaya kararlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle aydınlık geleceğimizin güneşi ve güvencesi olan çocuklarımız başta olmak üzere tüm ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin 94. kuruluş yıldönümü bütün ulusumuza kutlu olmasını diler, dünde olduğu gibi bugün de Atatürkçü Düşünce ışığında ve o bağımsızlık mücadelesindeki kararlılık ile bir an bile durmadan, yorulmadan yürüyeceğimize söz veriyoruz. Ve bu yürüyüşümüzde İskenderun gençliğini Atatürkçü Düşünce Derneği çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından İskenderun Anıt alanında uçurtma şenliği düzenlenirken, Cuma günü ise Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde ‘Bedeli Ödenmiştir’ adlı tiyatro oyununun sahneleneceği bildirildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.