İbrahim Yaran; ‘Çocuklarımız hepimizin geleceğidir’

yaran
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı yazılı bültende, “Türkiye Büyük Millet Meclisi, aziz milletimizin siyasi varlığının hem kalbi hem de beyni mahiyetindedir” dedi ve ekledi;
“Türkiye Büyük Millet Meclisi, ülkemizin vicdanını ve aklını temsil etmektedir. Yüce Meclisimiz, geçmişte nasıl ki bu ülkenin istiklalini sağlamış ve istikbalini yeşertmişse bugünden sonra da milletimizin en büyük umut kaynağı olarak yarınlarımızı parlak kılmaya ve güçlendirmeye devam edecektir.”
Açıklama şöyle;
“Meclisimiz, bilhassa çocuklarımız adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdürecektir. İşte bu nedenle Gazi Mustafa Kemal’in armağan ettiği 23 Nisan’ın aynı zamanda Çocuk Bayramı olarak kutlanması da son derece manidardır. Çocuklarımız hepimizin geleceğidir. Ben bu vesileyle ülkemizin ve dünyamızın geleceğinin, çocuklarımızın gözleri gibi parlak ve ışıltılı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki, bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır. Bu umutla 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak çocuklarımıza armağan edildiği bu anlamlı günde, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere Milli mücadelede emeği geçenleri saygıyla anıyor, egemenliğimizin teminatı, ülkemizin geleceği olan tüm çocuklarımızın, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”

Önceki İçerikHatay dağ ceylanları koruma altında
Sonraki İçerikBaşkan Seyfi Dingil; ‘23 Nisan sevincini hep birlikte yaşıyoruz’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.