DJ Kabini Temizliği Oyunu

Gece vakti eğlenmeye gelen insanların ortalığı dağınık görmesi hiç hoş olmayacak. Çünkü insanların çoğu diskoya veya bar kısmına geldiklerinde ortalığın aşırı dağınık olduğunu görecekler. Haliyle dağınıklığın ne kadar büyük bir problem olduğunu vurgulayacaklar. İnsanların bulunduğu noktalardaki dağınıklığı kısa süre içerisinde toparlamanız gerekiyor. Bu nedenle ilk olarak hangi eşyanın nereye konulacağını tahmin etmelisiniz. Eğer dağınık birkaç eşya var ise bunların teker teker yerini bulup oraya koymanız gerekiyor. Çöpleri ise çöp kutusuna sürüklemeniz gerekiyor. Son olarak ortadaki dağınıklığı temizlemek için sopayı alarak süpürmeniz gerekiyor. Tabi bunların hiçbiri yeterli olmayabilir. Çünkü çok büyük bir dağınıklık olacağından dolayı dj kabininin etrafını temizlemek bile uzun süre alacaktır.

Biliyoruz ki temizlik her alanda fazlasıyla önem taşımaktadır. Özellikle gerçek hayatta en ufak bir dağınıklık gördüğümüzde moralimiz bozulabiliyor. Haliyle pratik metodları uygulayarak dağınıklığı toparlayıp daha hoş bir görünüm kazandırabiliyoruz. Bunun gibi birçok örnek bulunuyor tabi. Bazen apar topar biri gelecek diye toparladığımız eşyalarımız oluyor bazense bunun zıttı bir durumda kapsamlı bir temizlik yapabiliyoruz. Bunun gibi durumlarda temizliğin önemini fazlasıyla anlayabiliyoruz. DJ kabini temizliğinde ise buna benzer bir durum söz konusudur. Yapacağınız temizliğin dj kabinini tamamını kapsaması gerekiyor. Buraya gelen müşterilerin çoğunluğunun memnun kalması için etraftaki dağınıklığı tamamıyla yok etmelisiniz.

Daha sonra dj kabininin temizliğini tamamlayıp müşterileri içeri alabilirsiniz. Müşterilerin temizliğin ardından içeri girmesiyle birlikte onların tepkisi ile yaptığınız işlemin sonuçlarını görebileceksiniz. Böylece bir sonraki aşamada daha fazla temizlik yaparak müşterilerin memnuniyetini at safhaya çıkaracaksınız. Size verilen temizlik malzemelerini kullanmanız için talimatları takip etmeniz yeterlidir. Bar içerisinde bazı bölgeleri temizlemeniz gerektiği için o bölgeleri bularak temizlik malzemelerini kullanmanız yeterlidir. Temizlik malzemelerinin çoğunluğu birbirine benzemektedir. Sizin bu konuda sıkıntı çekmeniz ise mümkün değildir. Çünkü ok işareti ile hangi temizlik malzemesini nerede kullanacağınız anlatılıyor. Ok işaretlerini sizlere faydalı olması amacıyla oyuna dâhil eden oyun geliştiricileri, tamamen sizin kolaylığınızı düşünmüştür. Temizlik konusundaki becerinizi geliştirmeniz için bu konudaki yardım işinize yarayacaktır, temizlik oyunları içindeki en zor oyunlardan bir tanesi bu.

Siz ilk olarak nesnelerin bulunduğu bölgeye yanaşıp görevliyi kontrol etmeye çalışacaksınız. Görevlinin neler toplaması gerektiğini ona hatırlatarak işlem uygulamanız gerekiyor. Buna paralel olarak görevlinin bulunduğu ortamı kontrol etmesini sağlamanız gerekiyor. Çünkü dj kabininin yakınlarında temizlik yaparken kaçırmamanız gereken ayrıntılar bulunuyor. Temizliğe önem veren müşteriler için bu ayrıntılara dikkat etmelisiniz.

Sonuçta normal hayattaki gibi bir ortamda bile en ufak bir kirlilik göze batabiliyor. Haliyle o bölgeyi temizlemediğiniz takdirde geri kalan tüm dağınıklığı toparlasanız dahi bir faydası olmayacaktır. Her bölümü gözünüz ile tamamıyla tarayıp temizliğini yapmanız gerekiyor. Böylece başarılı bir şekilde dj kabininin temizliğini tamamlayabilirsiniz. Bu keyifli temizlik oyununda sizlere sunulan eşyaları kullanıp başarılı sonuç elde edebilirsiniz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.