MKÜ REKTÖRÜ GÜDER, BAŞKAN KİMYECİ’Yİ ZİYARET ETTİ

rektör
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüsnü Salih Güder, Mustafa Kemal Üniversitesi Kurma ve Yaşatma Vakfı Başkanı Ali Özbuğday ve yönetim kurulu üyeleri Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüsnü Salih Güder, Mustafa Kemal Üniversitesi Kurma ve Yaşatma Vakfı Başkanı Ali Özbuğday ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış oldukları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Rektör Güder, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nin her açıdan Antakya Belediyesinin yanında olduğunu ve her konuda yardıma hazır olduklarının altını çizdi. Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, Antakya’nın tarihi kimliğini ön plana çıkarma noktası ile kent insanına yapılacak diğer hizmetlerde bilimsel verilerden yararlanmak üzere Hatay MKÜ’ye de görev düşeceğini ve bu konuda konunun uzmanları ile dirsek temasına geçilerek hareket edileceğini söyledi.
Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, Hatay MKÜ Rektörü Prof.Dr. Hüsnü Salih Güder ve Hatay MKÜ Kurma ve Yaşatma Vakfı Başkanı Ali Özbuğday ve yönetim kurulu üyeleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Önceki İçerikAydınlatma
Sonraki İçerikDezavantajlı gruplara yönelik projelere 30 milyon euro hibe desteği
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.