Aydınlatma

Led Aydınlatma bu günlerde oldukça revaçta. Işık yayan diyot olarak Türkçeye çevrilen Led teknolojisi, günümüzde oldukça yaygın kullanılan bir aydınlatma elamanıdır. İlk kes Rusya’da kullanılan bu ürün pratik bir şekilde elektronik cihazlarda kullanılmaya başlanmıştır. Başlangıçta oldukça zayıf bir ışık veren LED’ler, günümüzde ışığın gözle görünmeyen dalga boyları olan kızılötesi ve morötesi gibi frekans aralıklarında da ışık yayını yapmaktadır. LED’lerin genele özellikleri arasında yarı iletken olmaları, silikon madden üretilmeleri, mavi ışık veren LED’lerin üretilmeleri ile birçok sektörde kullanım yolu da açılmıştır. En fazla kullanım alanı ise evlerimizde ve iş yerlerinde kullandığımız Led Aydınlatmalar olarak sıralanabilir.

Somelpa Led Aydınlatma uzun yıllar boyunca siz değerli müşterilerimize Led ürünleri enerji tasarrufu lambalar alanında kaliteli ürünlerin satışını sunmaktadır. Led Lambalar bu özelliklerinden dolayı yakın bir gelecekte yapılacak yasal düzenlemeler kamu ve diğer alanlarda zorunlu olarak kullanılması düşünülmektedir. Oldukça verimli olan bu teknolojik üründe örneğin 5 watt’lık bir Led aydınlatma ampulü ile %75’ varan enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

aydınlatmaBu ve bunun gibi daha pe çok faydası bilinen LED aydınlatmalar gün geçtikçe daha ekonomik ve kullanışlı olmaktadır. Aynı zamanda RGB renk teknolojisini de en iyi şekilde minimize ederek size sağlayan bu teknoloji sayesinde günümüz televizyon, tabletler, cep telefonları gibi teknolojik cihazlarda devrimsel nitelikte gelişmeler yaşanmıştır. Aydınlatma alanında yeni ve uzun ömürlü Led Ampullerin kullanılması, yaşam alanlarımıza çok farklı bir görsellik katmıştır. Bu teknoloji oldukça geniş bir kullanım alanı sunduğundan farklı üretim metotları ile oldukça şık ürünlerde büyük bir yelpazede hâlihazırda kullanılmaktadır. Örneğin Şerit LED bunlardan sadece biri. İş yeri aydınlatmalarında, bina giydirmelerinde, yol kenarı refüjlerinde, dükkân tabela ve reklamlarında hatta evlerde mutfak ve antrelerde yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Somelpa Led Aydınlatma ürünleri uzun ömürlü olmasının yanında her ortam ve koşullar için esnek bir yapıya sahip Şerit LED’ler basit bir şekilde monte edilmektedir. Kullanım açısından ekstra bir şeye ihtiyaç duymayan bu aydınlatma elemanları yapışkan yüzeyi ile istediğiniz yere hemen yapıştırabilirsiniz.

Led Ampul seçenekleri de evlerin tüm aydınlatma ünitelerinde kullanılmaya başlanmış ve çok tutulmuştur. Farklı renk ve tasarımda üretilmiş Led ampuller yine E 27 VE E 15 duy modeli ile piyasada satıştadır. Ev veya iş yerinizdeki normal aydınlatma elemanına eskisi gibi takabilir ve bu ürünleri hemen kullanabilirsiniz. Yaşam sahalarımıza verimli, uzun ömürlü ve kaliteli bir ışık sunan Led teknolojisinden olabildiğince faydalanmak hem sizlerin hem de ülke ekonomisinin kar etmesi demektir. İç ve dış mekânlar için özel olarak üretilen Somelpa Led Ampul satış ve teknik servis desteği ile değişim yaşatmak istediğiniz mekâna birden fazla ve farklı renklerde Led kullanabilir bunlar ile çok güzel ışık demetleri yapabilirsiniz. Led Aydınlatma teknolojisinin yaygınlığını artırması çok yakın bir gelecekte aydınlatma ürünlerinde sadece bu ürünlerin kullanılması demektir. Gelecek enerji verimliliği için oldukça önemli bir adımdır.

Satış için Somelpa.com.tr den iletişime geçebilirsiniz.

Önceki İçerikKıbrıs’ta tatil
Sonraki İçerikMKÜ REKTÖRÜ GÜDER, BAŞKAN KİMYECİ’Yİ ZİYARET ETTİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.