BAŞKAN SEYFİ DİNGİL 10 NİSAN POLİS HAFTASI’NI KUTLADI

polis seyfi
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Polis teşkilatının, bir kolluk kuvveti olması münasebetiyle kanunlar çerçevesinde halkın can ve mal güvenliğini, emniyet ve asayişini, huzurunu temin etmekte olduğunu belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, Polis Teşkilatının 169. Kuruluş yıldönümü nedeni ile yazılı bir mesaj yayınladı. Polis Teşkilatının görevini yerine getirirken büyük bir özveri ile çalıştığını belirten Seyfi Dingil mesajında şunları kaydetti:
“Gücünü kanunlardan, desteğini halktan alan, vatandaşlarımızın huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlamak için kanunların kendilerine verdiği yetki ve görev sınırları çerçevesinde, görevini en iyi şekilde yerine getiren polisimizin 10 Nisan Polis Gününü kutluyorum. Vatandaşlarımızın güvenliğini sağlayan, çalışmalarında hukukun üstünlüğüne göre hareket eden, eşit ve adaletli hizmet sunan Emniyet Teşkilatımızı özverili çalışmalarından dolayı kutluyor, görevlerini yerine getirirken kaybettiğimiz aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömür diliyorum.”

Önceki İçerikAtalar Koleji öğrencileri, Polis Teşkilatının 169. yıldönümü kutladı
Sonraki İçerikGelişim Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Aydın, “Önceliğimiz insan sağlığı”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.