Barbi oyunları

Birbirinden heyecanlı Barbi oyunu, flash oyun sitelerinde en çok oynanan oyunlar olarak karşımıza çıkıyor. Barbi temalı oyun türleri, yıllardır kız çocuklarının eskimek bilmeyen favori oyunları arasındaki yerini koruyor. Üstelik Barbi’nin hayran kitlesi de milyonlar ile ifade edilmekte. Her ne kadar son dönemde Hazel Bebek gibi rakipler büyük bir yükseliş gösterse de henüz hala Barbi’ye yetişmiş değiller.

barbie-ile-sayilari-bul-162
Giydirme oyunları, barındırdığı çeşitlilik ve farklı seçenekler sayesinde kız çocukları başta olmak üzere farklı yaş gruplarından insanlara hitap ediyor. Giderek görsellerinde ve temada iyileştirmelere gidilen bu oyunlar ayrıca eğitici ve güvenli. Giysi giydirme oyunlarında çoğunlukla oyunu kontrol etme aygıtı klavye değil, yalnızca mouse. Mouse’un sağladığı kolay kullanım sayesinde yaşları küçük olan oyun severler, bir oyunu basitçe kontrol edebilmenin keyfine varıyorlar.

Barbie oyunları da mouse ile kullanılan bu tür oyunlar arasında yer alıyor. Birbirinden güzel, gösterişli ve dikkat çekici Barbie’ler bu oyunların kız çocukları tarafından seçimindeki temel etmen olarak karşımıza çıkıyor. Tabi ki bir zamanlar popüler olan Barbie bebeklerin bu oyunların tercihindeki etkisini de göz ardı etmemek lazım. Gerçek hayatta yapılabilen her çeşit aktivite ile ilgili Barbie oyunlarını internet üzerinde bulmak mümkün. Günümüzde düğüne, mezuniyete, baloya giden; yemek ve pasta hazırlayan ve bunun gibi pek çok farklı Barbie temasına sahip sayısız oyun mevcut. Büyük zevk alacağınız Barbie oyunlarına barbioyunu.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikKız oyunları
Sonraki İçerikSadullah Ergin, ‘Hatay tarih yazacak’
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.