Beş yılda 45 araç alındı

belediye arac1
Halka daha etkin ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla araçlar alarak, araç parkını güçlendiren İskenderun Belediyesi, Mercedes Atego Vidanjörü de araç parkına ekledi.
29 Mart 2009 tarihinden bu güne kadar 45 araç alımı yapan İskenderun Belediyesi’nin araç parkı güçlendi. Son olarak Devlet Malzeme Ofisi’nden (DMO) alınan Mercedes Atego vidanjör de araç parkına eklendi. Vidanjör, foseptik açılmasında, birikmiş suların çekilmesinde kullanılıyor.
Ayrıca, DMO’dan alınan Mercedes marka kılavuz aracı da İskenderun Belediyesi’nin araç parkına katılacak. Kılavuz aracının da araç parkına katılmasıyla, alınan araç sayısı 46’ya ulaşacak.
Bir kentin sigortası konumundaki İtfaiye Müdürlüğü’ne, yeni modern, donanımlı bina kazandırılırken, alınan araçlarla da gücüne güç katıldı.
İskenderun Belediyesi’nce 2013 yılında özellikli itfaiye aracı da alındı. İskenderun ilçe sınırları içerisinde ve çevre alanlar üzerinde meydana gelebilecek olası yangınlara ve acil durumlara müdahale edebilmek amacıyla 45 metre yüksekliğe sahip, araç üstü teleskobik eklem bomlu, merdivenli, hidrolik platformlu itfaiye aracı, uygulamalı olarak halkımıza tanıtılmıştı. İlaçlamayı, İskenderun Belediyesi artık kendi aracıyla gerçekleştiriyor. 2011 yılında Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne alınan 6 adet Isuzu D-Max çift kabin pikapla, ilaçlama çalışması program dahilinde yapılıyor.

Önceki İçerikÇocuklarda Ateşli Havale
Sonraki İçerikİskenderun Esnaf Odaları Birliği, Sadullah Ergin’i ağırladı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.