‘Başarınız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmuştur’

serpil kaymakam
Ekogündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Serpil Korkmaz, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti.
Gazetenin kuruluş ve işleyişi hakkında bilgi aktarımında bulunan Gazeteci-Yazar Serpil Korkmaz, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Konrad Adenauer Stiftung tarafından düzenlenen ‘Yerel Medya 2013 Ödülleri’ programı kapsamında haber dalında kazandığı birincilik ödülü ile ilgili olarak da açıklamada bulundu.
Gazeteci-Yazar Serpil Korkmaz, Ekogündem Gazetesi’nin 11 Aralık 2013 tarihli nüshasında neşredilen “Savaş Önce Kadınları ve Çocukları Vuruyor” konulu haber ile Türkiye genelinde haber dalında birinciliğe layık görüldüğünü belirtti.
Gösterilen her başarının örnek oluşturduğunu ve mesleki anlamda da yapılan çalışmalara ayrı bir değer kattığını ifade eden Kaymakam H.Hasan Özyiğit, “İlçemizde faaliyette bulunan yerel bir gazetecimizin elde ettiği bu başarı bizlere ayrı bir mutluluk ve kıvanç kaynağı olmuştur” dedi.
İskenderun’un kültür ve bilgi zenginliğine dikkat çeken Kaymakam Özyiğit, Medeniyetlerin buluştuğu bir İl olarak Hatay’ın ekonomik gücünün yanı sıra sosyal ve kültürel açıdan da güçlü bir yapıya sahip olduğunun altını çizerek, İskenderun’un ise diğer deniz kentlerinden farklı ve özel bir vizyona sahip olduğunu da sözlerine ekledi.
Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Kaymakam H.Hasan Özyiğit, Gazeteci-Yazar Serpil Korkmaz’ı başarılarından dolayı tebrik ederek, ziyaretin anısına üzerinde İskenderun Güvercini figürü bulunan fincan takımı hediye etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.