SEFA USTA, PASTANE ÜRÜNLERİNİN EVDE NASIL YAPILACAĞINI GÖSTERDİ

Sefa Usta1
Sunar’ın Demonstrasyon Şefi Sefa Sabırlı, Hat-mar markette mutfağın ustası ev hanımlarıyla bir araya gelerek, pastane ürünlerinin evde Mısır ve Ayçiçek yağı kullanılarak nasıl yapılacağına dair püf noktaları verdi.
Pastacılık sektörünün duayeni, Sunar’ın usta şefi Sefa Sabırlı, Antakya Hatmar Market, 6. Şube’de ev kadınlarına mutfak sırlarını verdi. Mutfağın gerçek şefleri olan ev hanımlarıyla bir araya gelen Sefa Usta, çeşitli tarifler verirken, yapım aşamasındaki püf noktaları da göstermiş oldu.
Hatay’ın en fazla şubeye sahip ve en büyük zincir marketi olan Hat-mar’ın 6. şubesi içerisine yerleştirilen stantta verilen eğitimde Sefa Usta, ev hanımlarına Sunar Ayçiçek ve Mısır Yağı ile yapılabilecek kek, kurabiye poğaça gibi hamur işlerinin profesyonel kalitede ev ortamında nasıl yapılacağını anlattı. Sunar Şefi, büyük ilgi gören seminerde pastanelerden alınan pastaların nasıl yapıldığına dair sırlarını da paylaştı. Ev Hanımlarının dikkatle takip ettiği seminerde, Sefa Usta’nın anlattıkları tek tek not alındı. Seminere katılan ev hanımlarına Hat-mar market tarafından hazırlanan sertifika takdimi ile birlikte, Sunar Mısır Yağı ve Sunar Özlem Un da hediye edildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.