Alevi Kültürünü Araştırma Merkezi’ne bir imza da Vayısoğlu attı

Engin Vayısoğlu AKAD (9)
İskenderun Alevi Kültürü’nü Araştırma Derneği (AKAD) İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nu ağırladı. Dostluğa ve güvene dayalı güzel ilişkilerin yansıdığı ziyarette Engin Vayısoğlu, AKAD’ın Mustafa Kemal Mahallesi’nde yaptıracağı Alevi Kültürü’nü Araştırma Merkezi’nin yapımına katkıda bulundu.
İskenderun’da yükselecek olan Alevi Kültürünü Araştırma Merkezi’nin temeline bir imza da Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu attı.
AKAD’a iade-i ziyarette bulunan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nu dernek başkanı Nihat Yenmiş ve yönetim kurulu üyeleri büyük bir sıcaklık ve ilgiyle karşıladılar. AKAD’ın yaptıracağı çok kapsamlı kompleks ile ilgili bilgi alan ve sıkıntılarını olduğunu öğrenen Vayısoğlu, amacın kente hizmet olacağını öğrenince yine bütün yüreğiyle anlamlı bir katkı yaptı.
Bu ziyaretin kendilerini onurlandırdığını kaydeden Alevi Kültürünü Araştırma Derneği Başkanı Nihat Yenmiş, Vayısoğlu gibi İskenderun’da değerli bir kişiliği ağırlamaktan son derece mutluluk duyduklarını belirtti. Yenmiş, “Bizler Ticaret Borsası Başkanı Engin Beyi yardımsever yönü ve engin dostluğuyla her zaman takdir etmişizdir. Onun bu dostluğu bize güç verdi. Yardımlar konusunda da hassasiyetini çok iyi biliyoruz. Ve Kendisine çok değer veriyoruz. İnşallah çok kapsamlı kompleksimizi halkımızın hizmetine açtığımızda kendisinin yardımlarını, emeklerini ve gayretlerini hiçbir zaman unutmayacağız. Engin Beye tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız adına teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu, ise Mustafa Kemal Mahallesi’ne yapılacak olan Alevi Kültürünü Araştırma Merkezi adında çok kapsamlı kompleksin yapımı ile ilgili bilgi almak için yaptığı ziyarette sıkıntıların olduğunu ve bu konuda elinden gelen tüm yardımları yapmanın kentte yaşayan bireyler olarak hak olduğunu vurgulayarak, “İnşallah bu güzel eser en kısa zamanda biter ve toplumumuza faydalı bir yer olur” dedi. İskenderun’da birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın çok önemli olduğunu kaydeden Engin Vayısoğlu, yeni yapılacak olan kompleksin şimdiden kentimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.