Engin Vayısoğlu’na anlamlı hediye

Engin Vayısoğlu
İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na konuk oldu. Müftü Taştan, ziyaretinde Vayısoğlu’na Kuran-ı Kerim mealini takdim etti.
İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na ziyaretler sürüyor. İskenderun’a hizmetlerde her türlü çabayı gösteren ve özellikle topluma faydalı etkinliklerde ise yardımlarını esirgemeyen Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Taştan’ı ağırladı. Karşılıklı samimiyet ve dostluk çerçevesinde geçen ziyarette İlçe Müftüsü Mehmet Taştan’ın Engin Vayısoğlu’na hediye ettiği Kuran-ı Kerim meali ziyarete daha farklı bir anlam ve güzellik kattı.
Müftü Taştan, yaptığı kısa açıklamada, kentimizde topluma faydalı hizmetlerle adından övgüyle bahsettiren Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında üstün başarılar diledi.
Vayısoğlu ise, bu ziyaretin kendisini onurlandırdığını belirtirken, Kuran-ı Kerim mealinin hediye edilmesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getirdi. Vayısoğlu, kentimizde dostlukların ve bunun getirdiği güzelliklerin her şeyden önemli olduğunu üzerine basa basa vurguladı.

Önceki İçerikAltında inanılmaz yükseliş
Sonraki İçerikBu ne vurdumduymazlık!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.