Mustafa Çöloğlu, özverili çalışmanın karşılığında sevgi ve saygı kazandı

çöloğlu
İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası bugün kongreye gidiyor. 4 yıldan beri başarılı bir şekilde başkanlık görevini yürüten Oda Başkanı Mustafa Çöloğlu’nun rakibi yok.
Göreve geldiği günden beri özveri ve fedakarca görevini yürüten Başkan Çöloğlu, bu emeklerinin karşılığında sevgi ve saygı kazandı.
Kişiliği ve çevresine uyumlu kişiliğiyle de sevilen Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, vatandaşların zor günlerinde her zaman yanlarında olan ‘Bakkal Amca’larının ayakta durması, geçimini sağlayabilmesi ve sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında çalıştıklarını belirtti. Yıllardan beri büyük marketlerin ve AVM’lerin bakkalları büyük sekteye uğrattığını belirten Çöloğlu, “Küçük esnafın ayakta durması için devletimizin her türlü çalışmayı yapması gerekmektedir. Çünkü esnaflar bir ülkenin temel taşıdır, omurgasıdır. Artık bu yerel yöneticilerle de olacak iş değildir! Devletimizin esnafların daha iyi yerlere gelmesi için yasa çıkarması gerekmektedir. Çünkü esnaflık bir sanattır” diye konuştu.
Bugün yapılacak kongre ile ilgili de düşüncelerini dile getiren İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, görev süreleri boyunca bakkalların her türlü sorun ve sıkıntısını çözmek için de büyük mücadeleler verdiklerini kaydetti.
Çöloğlu, yapılacak olan kongrenin başta ilçemize olmak üzere bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.