Emel Kuaför’den kadınlara jest!

emel kuaför4
Emel Kuaför sahibi Malik Sakallı, Dünya Çalışan Kadınlar Günü dolayısıyla tüm İskenderunlu bayanların bu anlamlı gününü tebrik etmek için kuaför salonunda kokteyl düzenledi. Bu anlamlı günü birlikte kutlamaktan onur duyduğunu belirten Sakallı,
“Ham elması, profesyonel elmas kesicisi işlemezse, o değerli taş daha görücüye çıkmadan mahvolur. Herkesin gözlerini kamaştıran işlenmiş elmasların arkasında profesyonel kesicilerin el emeği göz nuru bulunmaktadır. Kadınların mücevherleri ise saçlarıdır. Bayanlar saçlarını emanet edebilecekleri kuaför ararken bir çok kriter içinde kararsız kalırlar. Ünlü kuaför profesyonel kuaför manasına gelmiyor. Kimi hanımlar hijyeni ön plana alırken kimi bayanlar fiyatları baz alırlar. Kimi kadına göre evine / işyerine en yakın kuaför revaçtayken kimi bayanlar ise kendisini en iyi anlayabilecek kuaför arayışındadır.
Aslında bütün bu kriterler Emel Kuaför’de bir aradadır. Emel Kuaför, çarşı merkezinde size yakındır. Ayrıca sizi anlayabilecek profesyonel kadrosu ile hijyende iddialı olup kaliteli hizmetten ödün vermemektedir. Bütün bunlardan daha da önemlisi aslında natürel saç bakımından taviz vermeyen politikası mükemmeldir. Kimyasal katkı maddelerini minimum seviyede tutan Amerika patentli güvenilir marka La-Brasiliana ürünlerini kullanan Emel Kuaför, bayanlarda ilk tercih sebebi olmaktadır. Amerika’da bulunan Hair Color Research Group firmasının ürettiği sağlık ve güven misyonu ile ortaya çıkan, naturel ve insan sağlığına zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi içermeyen La-Brasiliana ürünlerini kullanıyoruz. La-Brasiliana ürünleri, saçın temel yapı taşı olan keratin hammaddesinden oluşmaktadır. Saç telleri stres, vitamin eksikliği, boya, perma, kimyasallar, deniz suyu, güneş, toz gibi etkenlerden dolayı zarar görüp, yapısında bulunan keratin koruyucu tabakası kaybolmakta ve saç yapısı deforme olmaktadır. La-Brasilina Keratin ile tüm bu etkenlerin saç tellerine vermiş olduğu zararı ortadan kaldırmak mümkün olduğu gibi aynı zamanda çok daha bakımlı saçlara sahip olmak mümkündür. La Brasiliana ürünlerinin ithalatı yapılmadan önce, dünyada kendini kanıtlamış firmalarla görüşülüp, ürünlerin numunelerini ve laboratuvar sonuçları istendi. Bu ürünlerin içeriği uzun süre araştırılıp, uzman kişilere uygulaması yaptırıldı. En iyi sonucu La-Brasiliana profesyonel ve kişisel bakım ürünleri verdi. La-Brasiliana ürünlerinin sonuçları diğer profesyonel ve kişisel bakım ürünleriyle kıyaslanmayacak kadar başarılı çıktı. La-Brasiliana ürünleri saçı rahatlatan keratin, kolajen, argan yağı ve soya proteini ile formüle edilmiştir. La Brasiliana ürünleri içeriğinde BSE hastalığına yol açan hayvansal keratin Hammaddesi ve zararlı kimyasal maddeler bulunmadığına dair yetkili kimyager bilirkişi ve noterlerce belgelenmiştir. Piyasada insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek sayısız markada, birçok kimyasal madde barındıran saç bakım ürünleri ve keratin mevcut olduğu ve bunlarda, maliyetini sağlığına tercih eden bilinçsiz müşterilerin saçlarında denendiği için, saçlarına keratin bakımı yaptırmak isteyen bayanların mutlaka saçına uygulanacak ürünün üretim belgesini kendilerine göstermelerini kuaförlerden istemeleri gerekir” diye önemli uyarılarda bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.