Remzi Çaylı güven tazeledi

remzi cayli
S.S.2 Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulu yapıldı. Olağan genel kurul toplantısı, mevcut Başkan Remzi Çaylı’nın listesiyle, tek liste halinde gerçekleştirildi.
Sanayi’deki Aşevi’nde düzenlenen toplantıda, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Esnaf oda başkanları ve esnafların da katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, genel kurul toplantısının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Esnafa önem verildiğini, esnafın ahilik kültürüne ihtiyaç olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, iş kadar huzurun da önem taşıdığını söyledi.
Dünyanın küresel iklim değişikliğine girmesinin önemli bir sorun olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Suyumuz 30-35 yıl akacak. Bütün kentleri seller vuracak, buna önlem alan aldı, almayan ne yazık ki sele maruz kalacak. Biz buna karşı tedbir aldık, drenaj kanalları yaptık. Altyapı çalışması sırasında sıkıntı oldu ama netice itibariyle önlem almak lazım. Küresel iklim değişiklikleri var. İnsanları gene doğa birleştirecek. Yaşamın devamlılığını sağlamak için insanlar birleşecek” diye konuştu. Olağan genel kurul toplantısı, mevcut Başkan Remzi Çaylı’nın listesiyle, tek liste halinde gerçekleştirildi.
remzi cayli1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.