Cırtıman Köyü pislikten geçilmiyor!

cirtiman pislik1
Yerel seçimlerde tansiyon yükselmişken, bazı semtler var ki seçim bölgesi olarak görülmüyor, unutulmuş adeta. Yollar delik deşik, her bir köşesi ahırı andırıyor. Yol boyu dökülen tezeğin kokusu insanları mağdur ediyor.
İskenderun Belediyesi’nin yıllarca ihmal ettiği yerleşim alanlarından biri olan Cırtıman’da yollar geçilemez durumda. Köy sakinleri perişan bir durumda yöreye hizmetin gelmesini, sorunların çözüme kavuşmasını bekliyor.
Yolların içler acısı halini resimleyen Ferizan Aslan adında bir okuyucumuz, ‘Bitsin artık bu çile’ diyerek, dertini anlatmaya çalışıyor.
Aslan, “Biz yıllardır bu pisliği çekiyoruz. Yol kenarına bırakılan tezek, çukurlu yolların yarattığı tahribat yüzünden dışarda oturamıyor, nefes almak için dahi dışarı çıkamıyoruz. Birilerinin umurunda olacak mı bilmiyorum, ama çözüm istiyoruz. Her dönem belediye başkanlarından ‘halledeceğiz’ sözlerini duyuyoruz. Ve hepsi oy için insan sağlığını düşünmeden kandırıyor. Allah aşkına hangi aday gelecekse sözünde dursun. Bakalım adayların vaatleri neler olacak? Birileri bu kirliliğe, yaşadığımız bu olumsuzluklara dur diyecek mi? Örneğin, hani yapılacak evler artık imara uygun olacaktı. 25 santimetre iki ev arası mesafede ev mi olur? Lütfen insanlık namına gereği yapılsın istiyoruz” diyerek, tepkisini dile getirdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.