Doğan Petrol’den kadınlarımıza jest

doğan petrol (1)
Geçtiğimiz hafta sonu kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kentimizde hizmet veren Doğan Petrol, farklı ve özel bir etkinliğe imza attı. Doğan Petrol, bu anlamlı günde petrol istasyonuna gelen bayanlara karanfil vererek jestte bulundu.
Kentimizin tanınmış ve başarılı iş adamlarından Doğan Erten’in işletmeciliğini yaptığı Doğan Petrol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gözbebeğimiz kadınlarımızı unutmadı. Doğan Petrol’ün güleryüzlü personelleri akaryakıt almak için gelen bayan müşterilerine karanfil takdim ederek takdirini kazandı. Bu yaklaşım müşteri ve Dogan Petrol arasında gönül bağı kurdu. Petrol istasyonuna gelen bayanlar karşılarında güleryüzlü personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayıp, karanfil uzattığında önce şaşkınlığını gizleyemedi. Ardından bayanlar hoşlarına giden bu yaklaşımdan ötürü mutluluklarını dile getirirlerken, teşekkür bu günü böylesi jestle kutladıkları içinde teşekkür ettiler.
Doğan Petrol sahibi Doğan Erten, kadınlarımızın her şeyin en güzeline layık olduklarını belirterek, kadınlarımızın bulunduğu her yerde, her ortamda, sevginin, saygının ve hoşgörünün olduğunu kaydetti. Erten, bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.