Palmiye Hastanesi Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

palmiye kadin2
İskenderun Özel Palmiye Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınları unutmadı. Serviste yatan hasta ve hasta yakınları ile kadın çalışanlara karanfil takdim edildi.
İskenderun Özel Palmiye Hastanesi tüm özel günlerde olduğu gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde de hastalarını unutmadı. Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Yılmaz Şahutoğlu hasta odalarını gezerek, kadın hastalara, hasta yakınlarına ve çalışan hemşirelere karanfil takdim ederek, kadınlar gününü kutladı.
Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Yılmaz Şahutoğlu, kadınlar günü için yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Gerek ev hayatımızda gerekse iş hayatımızda çok önemli yere sahip olan kadınlarımızın her zaman baş tacı edilmesi gerekiyor, 8 Mart tarihi de bu önemi bir kez daha anlamamıza vesile oluyor. Hastane yönetimi olarak diğer özel günlerde olduğu gibi, hastalarımızı ziyaret edip hem geçmiş olsun ziyareti yapıyor, hem de günlerini kutluyoruz. Bu vesile ile bir kez daha diyoruz ki kadınlara şiddetin son bulması temennisiyle tüm kadınlarımızın ‘Kadınlar Günü’ kutlu olsun.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.