Mükemmel Silah Oyunları

Merhaba değerli arkadaşlar sizler için düzenlemiş olduğumuz en popüler savaş oyunlarını tek kategori altında bir site bünyesinde oynamak ister miydiniz? Link adresimiz Savaş Oyunları olmak üzere adı altında çok fazla çeşitlerimiz bulunmaktadır. Girişinizi yaptığınız oyunlardan bir tanesine başlayarak yaptığınız kendinize has taktikler ile düşmanlarınızı öldürmekle görevlisiniz. Onları yok etmek için belirli bir zamanınız her zaman bulunmaktadır. Çünkü siz kendinize olan tedbiri almaz ya da kısa süre içerisinde hedefi yok edemezseniz onlar sizi etkisiz hale getirecektir.

En güzel silah oyunu projemizden sizler de ücretsiz şekilde erişebileceksiniz. Karargâh Savunması adlı oyunu başlatırsanız burada en güzel ve etkili silahları kullanma fırsatını bulabilirsiniz. Başladığınızda karargâh bölüğünüzü korumak için gizli bir bölüme pusuya yatmış olarak düşmanlarınızı öldüreceksiniz. Onların sizleri fark etmemeleri acısından görünmemeniz gerekiyor. Bir kişi tarafından dahi görünürseniz ölümle burun buruna geleceksiniz.

Görülmemek için de fark edildiğiniz de ‘A’ tuşunu kullanarak kendinizi kısa bir süreliğine geriye çekebilirsiniz. Tekrar nişangâh pozisyona dönmek için de yine aynı tuştan faydalanabilirsiniz. Farenizi kullanarak düşmanınıza nişan alabilir hedefi yaklaştırmak için de ‘SPACE’ basabilirsiniz. Ateş ettiğiniz kısımlar genel olarak kafa bölgesi olursa yok etmeniz daha az zaman alabilir. Şarjörünüz tükendiğinde çok seri şekilde sağ alt tarafta bulunan ‘SHOP’ kısmına girerek kazandığınız paralarla yeni silah, daha fazla şarjör gibi ürünler satın alabilirsiniz.

Tabi bunlar için gerekli sermayeye ihtiyacınız vardır. Sermaye için de mutlaka düşman öldürerek para kazanmanız gerekmektedir. Burada yok edeceğiniz hedefler yüksek derecede askeri zırhlı tanklar olacaktır. İlerleyen etaplarda sizler kendinizi geliştirdikçe onlarda hava kuvvetlerinden ilerlemeye devam edeceksiniz. Fakat siz tank yok etmeye devam etmek istiyorsunuz. Tank Savaş Oyunu isimli listemizden faydalanabilirsiniz.

Burada yer alan ‘Askeri Tank’ oyununda gerekli olan bütün aksiyon, adrenalin ve heyecanı yaşayacağını umuyorum. Başlarken karşınıza gelen ekrandan ‘SLOW: Yavaş – MEDİUM: Normal – FAST: Hızlı’ diye 3 seçenek gelecektir. Kendinize olan güveninize göre seçiminizi yapmanız gerekiyor. Burada yakıtınız tükenene kadar düşman helikopterleri ile mücadele edeceksiniz. Onların roketlerine yakalanarak zıplayacak ve onları patlatacaksınız.

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.