Buluttepe Mahallesi Muhtar Adayı Velit Ak’a destek çoğalıyor

buluttepe
Buluttepe Mahallesi Muhtar Adayı Velit Ak, “Mahalle muhtarlığını kazanırsam muhtarlık için gelen aylık paramı yetim, dullar ve çaresiz insanlara dağıtacağım” sözleriyle, örnek bir yaklaşım sergiledi.
Buluttepe Mahallesi Muhtar Adayı Velit Ak’a destek her geçen gün çoğalıyor.
Genç ve dinamik bir isim olan Velit Ak, önemli projelerle dikkat çekiyor.
Buluttepe Mahallesi Muhtar Adayı Velit Ak konuşmasında, “Tertemiz sokaklar, çocuk oyun parkı, eğitim gören öğrencilerimize destek için buluttepe mahalle muhtar adayı olarak halkımızın karşısına çıkacağız” dedi.
Ak konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Muhtarlık görevi benim gözümde asil bir görevdir. Onun için şayet 2014 Mart ayında yapılacak seçimlerde Buluttepe mahalle muhtarlığını kazanırsam muhtarlık için gelen aylık paramı yetim, dullar ve çaresiz insanlara dağıtacağım. Mahallemizde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım edeceğim. Buluttepe Mahallesi’ndeki herkesin kardeş olarak yaşayacağı güvenlik ortamını sağlayacağım. Para için değil hizmet için mahallemin seçimlerde desteğini bekliyorum. Oluşturduğum güzel kadroyla mahallemize hizmet etmek için göreve talibiz. Bize seçimlerde destek verecek olan Buluttepe mahalle sakinlerine şimdiden teşekkür ediyorum.”

Önceki İçerikGençlik ve Spor Merkezi yarın Bakan Kılıç tarafından açılıyor
Sonraki İçerikMehmet Dönmez’in düzenlediği mitingde halk ‘MEYDAN’a sığmadı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.