Ateş ile Su 6’nın Birleşmesi Oyunu

Harika uygulamalara bağlanarak bol bol eğlenmeye ve gizemli bölümlerden çıkmak için yeteneğinizi sergilemek ister miydiniz? Bunun için sizleri ateş ve su 4 içine davet ediyorum. Bol bol eğlenebilir ve macerayı iliklerinize kadar hissedebileceksiniz. Oyun yapımcılarının başında gelen ‘ARMOR GAMES’ tarafından yapışmıştır.

Boyut olarak diğerlerine göre daha geniş olmasından dolayı yüklenirken biraz can sıkabilir. Ama kesinlikle önerebileceğim için beklemeniz gerektiğini tekrar söylemek istiyorum. Açılması bitince öncelikle ‘CONTINUE’ butonuna tıklayacaksınız. Buradan da ‘NEW GAME’ diyerek hemen başlayacaksınız. Bilgisayarınıza otomatik olarak geçtiğiniz tüm bölümleri kendisi girecektir.

O yüzden kapatsanız dahi daha sonra kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. EN güzel yönlerinden bir tanesi de zaten budur. Karakteriniz 3 farklı boyuta geçebilir. Bunlar ateş, su ve elektriktir. Dönüşmesini sağlamak için ‘Mouse’ ile üzerlerine bastığınızda çıkan yuvarlaktan seçeceksiniz. Yönlendirme işlemlerini her zaman [‘ w- a- d- s– ‘] tuşlarıyla gerçekleştirirken kapıları açma, kolu çevirme vb. gibi seçenekleri kullanabilmeniz için ‘R’ tuşuna basacaksınız. Değişme işlemini daha kısa yoldan yapmak isterseniz de [‘ j- k- l– ]’ basmanız yeterlidir. Her biri birine dönüştürmektedir. Bütün bölümleri bu şekilde nerde hangisini kullanacağınızı bilerek geçebilirsiniz.

Ateşten konumuz açılmışken çocuklarımızı da ateş ve su 6 yönlendirmek isterim. Onları hem eğlendireceğiz, hem bilgilendireceğiz. Bu güzel görkemli ‘Puzzle’ oyununda yapmanız gerekenler ise ayrılan bölgelere parçaları yerleştirmektir. Herhangi bir parçaya tıklayarak ait olduğu bölüme doğru sürükleyecek ve orada bırakacaksınız. Doğru kare ise kendisi otomatik onu yapıştıracaktır. Tamamen sonuna kadar ‘MOUSE’ ile birlikte devam edeceksiniz. Daha fazla ateş ve su hakkında detaylı bilgileri incelemek isterseniz ateş ve su 1 girmeniz gerekecektir. Çok sayıda sizlere hitap eden oyunlar bulunmaktadır.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.