Safranbolu Evi’nin temelleri atıldı

bekir temel
Fatih Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde bulunan alanda Safranbolu Evi’nin temel atma töreni yapıldı.
Temel Atma Törenine Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende bir konuşma yapan Başkan Altan, “Safranbolu Evi için kazmayı küreği vurduk. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
bekir temel1
‘YÖNETİCİLİK HALKIN SESİNİ DUYMAKTIR’
Safranbolu Evini başka alanda yapmayı planladıklarını ve bunu halkın kabul etmediğini belirten Başkan Altan “Mahalle sakinleri Safranbolu Evinin şimdi temel atacağımız yerde olmasını istediler. Demek ki kısmet burasıymış. Hem burası da cadde üzerinde olduğu için daha güzel oldu. İtiraz eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Belki yanlış başlayan bir iş yanlış devam edecekti. Biz de hep birlikte buraya yapma kararı aldık. Yöneticilik budur. Yöneticilik, halkın sesini dinlemektir” ifadelerini kullandı.
Halk ne istiyorsa onu yapmak gibi bir mükellefiyetleri olduğunun altını çizen Başkan Bekir Altan, “Biz insanları mutlu, huzurlu edebilmek için her türlü tedbiri alıp her türlü hizmeti yapmak zorundayız. Biz bu zamana kadar dik durduk, dikleşmedik. Kararlı olduk, hep gönüller alarak iş yaptık. İşte bunun göstergesi ortada” diye konuştu.
bekir temel2

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.